sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Ei vaan nyt leikannu

joten otin sitten idean yhdestä nail art kirjastani. Näissä muuten on oikeesti ihan kivoja ideoita, joskaan kaikki eivät ole koristelujensa puolesta ihan kätevimpiä pienen/pienten lasten äidille. Mutta joskua sitten ku pojat ovat kasvaneet, teen minäkin semmoiset :)
Tämä on myös lakkaus nro.93 Kynsissä käyttämäni mikrohelmet ovat tuosta akryylikynsipaketista. Hoksasin tässä vähän jälkijunassa että kynsistä olis voinut tulla ehkä hieman hienommat vielä jos oisin laittanut tuon violetin osan matta violetilla... no nyt on myöhästä, pitänee kokeilla myöhemmin niin.
Oon tuon mallin ympyröinyt tuolla kuminauhalla ja kuvasta puutuu myös tuo ruskea akryyliväri jolla tein nuo kuvioinnit. Näissä helmissä oli harvinaisen pitävät värit, ei hirveesti irronnut päälyslakkaan väriä. Kiva välillä näin :)

Mukavasti on tullut uusia lukijoita :) ja osallistuminen on ollut todella reipasta niin 200 lukijan arvontaani kuin kynsilakkauskisan teemaankin. Mutta aikaa on vielä molempiin osallistua...Tuossa kun kävin toiveita lukemassa huomasin erään asian. Osalta puuttuu taas se sähköposti osoite. Käykää tarkistamassa että se on siellä, sillä jos se puuttuu niin en hyväksy osallistumista!


Meinaattekos mennä pulkkamäkeen tänään? Ite en mee vaikka mieli kyllä tekis. Ei vaan uskalla, nyt kun vihdoin tuo selkä alkaa olemaan paranemaan päin. Siinä se oliskin näky jos jäisin maahan makaamaan sen takia etten pääsis ylös!!! Hyvä pulkkamäki kyllä olis tuossa meidän rivarin päädyssä...Täällä on tullut koko yön ilmeisesti lunta ja jatkuu vaan. Todella kaunista ulkona!

12 kommenttia:

 1. Onpas kivat! :) Mulle tuli heti mielikuva noista ennen kun luin ees postausken, et violetti mataks! :D

  VastaaPoista
 2. Kauniit kynnet, jotenkin "kuninkaallinen" väriyhdistelmä, me likey! (:
  Itse lähtisin pienten kanssa pulkkailemaan, mutta en uskalla, sillä oon ollut viimeiset 3 viikkoa kamalassa yskässä ja kuumettakin ollut. :( Nyt kun sitten vihdoin on paranemaan päin niin eeiij uskalla vaikka kuinka huvittaisi. :[ Menevät sitten keskenään sinne riehumaan. :D Ihana keli täällä meinaa. [: Just sellainen täydellinen lumiukonrakennuskeli. (Yhdyssanahirviö) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain syystä mun mielestä vaan violetti ja kulta sopii yhteen... käytän aika usein mielestäni tätä yhdistelmää :)
   Koitahan vaan parannella ittes kuntoon saakka kunnolla, niin minäkin teen :)

   Poista
 3. ihanan pitkät ja hyväkuntoiset kynnet sulla! onko sulla joku taikatemppu niiden pitämiseksi tuollaisena? :D mulla riittää että vähän teen kotitöitä tms. niin joku kynsi aina murtuu tai katkeaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullahan on oman kynnen geelaus, oma luonnonkynteni on (tai oli ainakin ennen)helposti liuskoittuva. Ja murtuu nämäkin, tosi harvemmin kokonaan katki. Näkisitpä vaan kun välillä korjaan kynsiäni! Ja en oikeestaan tee kynsilleni mitään muuta kuin pidän sopivan mittaisina ja säännöllinen huolto & rasvaus. Lakatta mua näkee tuskin koskaan :)

   Poista
 4. Todella kauniit, hieman itämaishenkiset kynnet :) Mistä olet hommannut noi mikrohelmet? Mun omista lähtee aina värit :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nää kyseiset mikrohelmet tuli ebaysta tilatun/ostetun akryylikynsi setin mukana... Saapa nähdä oliko hyviä vain tää väri vai oisko muutkin hyrrän helmet yhtä hyviä värinsä puolesta...

   Poista
 5. Ylimmässä kuvassa kultaiset osat näytti melkein kuin olisi kangas palat laitettu.. Hienot!

  VastaaPoista
 6. Toi on siis iänikuisen vanha lakka toi jota käytin tuohon kultaisen osan lakkaukseen ja toi vielä. Mä tykkän kun siinä on tuollainen vähän elävämpi pinta (ei oo siis mitenkään rosoinen vaan elää valon kanssa), pullossa näyttää melkein kuparin väriseltä :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)