keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Eilis iltaiset mönkään menneet ja tämän päiväiset ruosteiset kynnet

niin ja sitten haluan vielä jakaa tämän päivän länskäristä pari juttu teidän kanssanne.
Mutta jos vaikka aloitetaan eilis iltaisilla kynsillä. Mähän päätin kokeilla tuota MO:n Soda Pop Pink:iä ihan vain sen herkullisen värin takia. Ja värissä ei todellakaan ole mitään vikaa vaan koristelijassa. Jos oisinkin jättänyt koristelut vain Minniin ja Mikkiin niin mulla ois vieläkin nämä lakkaukset, mutta kun pitää sitten mennä laittamaan noita tavallisia kynsitarroja ja varsinkin ihmettelen että miks kun tiedän ettei ne pysy nätisti??? Huono muisti vissiis tai jotain? No näytän kuitenkin ne koska water decalsit (ostettu MiMax:ilta) oli kivan näköiset ja väri myös.
Sitten niihin kynsiin jotka tein tänään, ihan himppasen tyylikkäämmät. Eli liukuvärjäys ja keskisormissa vain noita neliön mallisia pronssin värisiä hileitä (ne on saatu Sanna Taralta)

Lakkoina siis CG Cross Iron, Hey Doll, OPI My Private Jet ja Wild And Crazy Bellie Up
päälle tieteski Seche Vite , noihin hileisiin linkki ylempänä tuolla Sanna Taran nimessä. 

Kerrankin meidän paikallisessa sanomalehdessä oli jotain oikeen todella kiinnostavaa :)Klikatkaa kuvia suuremmaksi jos haluutte lukea nämä. Mullahan on niin ihana tilanne että vanhemman poikani kummitäti tilasi lehden kuukaudeksi meille ystävänpäivälahjaksi :) Kiitos Suvi! Ollaan kyllä saatu muutenkin häneltä lehti luettavaksi kun hän on sen lukenut, pysyn minäkin jollain tavoin maailman menossa mukana.

Huomenna ajattelin sitten laittaa teille ensimmäisen toive postauksen... yleisön pyynnöstä pääsette tutustumaan mun yhteen päivään vähän tarkemmin kuin normaalisti... ;) Se sitten tosiaan huomenna :)

8 kommenttia:

 1. Mahtavat nuo oranssi/pronssi liukuvärjätyt kynnet. On arvokkaan näköiset. Ja tuo Minni ja Mikki, söpöläiset :)
  Olemme samoilta seuduilta ilmeisesti, itekin hämmästelin tuota päivä lehteä et täällähän on jotain luettavaa sarjiksien lisäksi.

  VastaaPoista
 2. Kiitos oikein paljon :)
  Lohjallahan mä itse vaikutan, mutta vissiin tuo länskäri aika laajalla alueella nykyään ilmestyy ja onhan tuo lohjakin nykyään jo niin laaja etten oo siitäkään ihan varma kuin laaja :D

  VastaaPoista
 3. Tosi hienot värit tuossa liukuvärjäyksessä! Tykkään tosi paljon ja hienolta näyttää nuo neliöhileetkin, ne on kiva lisä lakkaukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Oikein naurattaa ku maltoin olla laittamatta noita hileitä joka kynteen, voin melkein taputtaa itseäni olalle :)

   Poista
 4. Hei minulla olisi haaste blogissani http://mybigbangtheorys.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Aivan julmetun upeet noi ruosteiset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nää kuuluu mun top10 lempikynsiin. Onnistuivat ihan yllätävän kivasti :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)