tiistai 14. helmikuuta 2012

Ihanaa Ystävänpäivää!!!

Luvassa tänään toiset ystävänpäivä kynnet, näistä tykkään huomattavasti enemmän jos näistä kahdesta vaihtoehdosta täytyy valita mitä sain aikaiseksi ystävänpäivä teemalla...








Pohjalla on uutta Glitz&Glam blogikirppikseltä ostamaani Color Club Wild Orchid lakkaa. Ihan älyttömän kaunis harmaa!!! Johon sitten tein kynsilakoilla sydämiä päälle. Kaiken päälle vielä Wild&mild Ghost lakkaa. Kimallusta oli taas aika vaikea saada kuviin, mutta semmoinen vihreän ja keltaisen sävyinen on, kaunis mielestäni :)

Tänään ohjelmassa on myös päivä kanssani postauksen tallentaminen. Mä en odota tältä päivältä mitään poikkeavaa vaikka ystävänpäivä ja kihlajaispäiväni onkin... Poikani teki naapurin tytölle ystävänpäivä kortin jo muutama päivä sitten ja itse tein poikani kummille ja hyvälle ystävälleni rintakorun jonka kiinnitin ystävänpäivä korttiin. Nyt varmaan uskallan kuvan siitäkin laittaa tänne. Ensimmäinen lajiaan jonka tein :)


Meillä ei siis ihmeemmin vietellä näitä päiviä, ehkä sitten joskut tulevaisuudessa kun ulkona syöminenkin on jo helpompaa kun pojat ovat isompia.

Mitä tältä päivältä odotan? Että muutamat kirppis kaupat toteutuisivat ja että saisin yhteyden oton parilta henkilöltä koskien kissan hommaamista.

Mutta teille ihanat lukijani toivotan oikein mukavaa ja sydämmellistä ystävänpäivää! Muistakaa käydä äänestämässä lakkauskilpailun aihetta ja osallistumassa 200 lukijan arvontaan :)

4 kommenttia:

 1. MOi-ii :)!
  Hyvää ystävänpäivää MIRJA <3 :D!
  Mun blogissa olis haaste...
  Kivat syrän lakkailut ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Käympä heti katsastamassa mimmoinen haaste!
   Hihiii! Me mennään katsomaan torstaina varmaan Sofi kissaa :)

   Poista
 2. Mukavaa ystävänpäivää, ihanat kynnet :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)