lauantai 25. helmikuuta 2012

Kukka akryyliväreillä (eka video tutoni)


Nyt sitten pyydän kärsivällisyyttä, tää on mun ihka eka videoni ja videotutoni. Laatu ei ehkä ole paras mahdollinen ja mulla ei ollu edes kunnon jalustaa. Niin ja en puhu mitään!!! Juu en siksi koska mun ääni on kauhee videolla. Näin tulee olemaan jatkossakin... nyt kun tiedän miten tohon saa lisättyä tekstiäkin... tai sitten ei. Emmää tiiä!
Mutta siis eka yritys on tämmöinen, ei saa nauraa niin paljoo että tikahtuu :D Tästä ei voi muuta kuin parantaa!

Videon taustalla soi Erin Hunningolla (neljä ekaa kipaletta). Levyn voi hommata mm. CDON.COM:ista (näytti olevan tarjouksessa :D) Ihan loistavaa kynsien teko musaa!!!

Pstt... laittakaa kommentteja please!!

Muoksis!!! Musiikki meni vaihtoon... mä olin tuhma! En tajunnut että rikoin lakia... niin siis tekijän oikeuslakia ja en halua siitä mitään sanomisia. Onneks alkoi ihan itteeni mietityttämään ja kaivelin vähän vanhoja kirjojani tekijänoikeuslaista. Mutta hei onneks on paljon ilmaisii kappaleita niin kuin tää uus... ei ehkä niin hyvä mutta onhan edes jotain...

14 kommenttia:

 1. Täähän oli hyvä! (: Vähän lisää valoa olisi saanut olla tuossa, mutta hyvin saa selkoa ja jopa tämmöinenkin urvelo saa tehtyä tuollaisen tutoriaalin perusteella tuollaiset kynnet, kiitos siis tästä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo pitää hommata joku parempi paikka missä teen tai sit parempi valaisin siihen lähelle, nyt oli vain tuo mun pikku pöytälamppu valaisimena.

   Poista
 2. Tosi selkeä ja kiva video mun mielestä ois kiva jos selostaisit sun tekemisen no on musiikki ihan kiva! lisää vaan videoita!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on mua tsempattu tosta puhumisesta sen verta paljon että ehkäpä mä rohkaistun seuraavalle videolle :)

   Poista
 3. olisi ollut kiva jos oisit puhunut! :) Mutta tosi hieno video ja selkeä! Lisää näitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraavalla kerralla sitten... vaikka musta on outoo että joku tahtoo mua vapaa ehtoisesti kuunnella ;D

   Poista
 4. Kiva ja selkeä video :) Video kesti kuitenkin melkein 15 minuuttia, ensi kerralla voisit leikata pois jotain kohtia (esim. kun laitat akryyliväriä alustalle) ja nopeuttaa vähän (esim. se sienellä töpöttämis kohta, sen varmaan osaa kaikki tehdä). Hyvä video kuitenkin, näitä lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää tappelin ton leikkaamisen kanssa alkuun vaikka kuin kauan ja sit luovutin... oli niin paljon epäselviä juttuja, nyt tiiä jo vähän paremmin :) Joten eiköhän siitä seuraavasta tuu vähän napakampi :)

   Poista
 5. selkeä video munkin mielestä! :) itse tykkään henk.koht kuunnella videoissa tekijän jutusteluja, mutta se ei ole välttämätön. Kyselisin,että mistä oot ostanut noi siveltimet? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, seuraavassa höpöttelen varmaankin ;D
   Siveltimet oon ostanu vähän sieltä sun täältä, mutta noi vastaavat löytyy yleensä semmoisesta 15kpl:n setistä.

   Poista
 6. HYVÄ VIDEO TUO ON :D!
  TAHDOMME LISÄÄ;)!!!!
  JA ÄLÄ PELKÄÄ... KYLLÄ SÄ OSAAT PUHUA IHAN HYVIN... KERRAN MUNKIN ÄNKYTYS VIDEOT KELPAA KATSOTTAVIKSI ;))!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kiitos :)
   Mun pitäs vaan oppia ottamaan vähän lugimmin ja olla ajattelematta mitä tekee, niin sieltä suustahan tulis puhetta kuin papupadasta... mut ku mää vaan mietin ;S kaippa tässäkin harjoitus tekee mestarin jos vaikka yrittäis keskittyä siihen mitä oikeesti tekee eikä siihen mitä on tekeillä :)

   Poista
 7. En pystyny kattoo kun video jumitti. Ei oo kyllä koskaan aikaisemmin noi youtube videot jumittanu. Eikä kyllä muutkaan siellä nyt jumita paitsi tää. Sen alun jonka pystyin kattomaan niin oli tosi hyvä ;) Enemmän näitä! Ja jos saa toivoo niin älä piilota niitä videoita et jos teet enemmän nii helpompi kattoo kaikki kerrallaan! ;)

  http://yksinkertaisetkynnet.blogspot.com/
  http://ihqublondi.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se varmaan jumitti sen takia että olin tod.näk. just vaihtamassa sitä musiikkia tohon videoon tuolla You Tuben puolella.
   Piilotus on tarkoitus jonkin ajanpäästä kyllä poistaa, haluan vaan ensin tutustua tuohon tubeen vähän paremmin :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)