keskiviikko 15. helmikuuta 2012

No niin uudet kynnet :)

Juu lippu kynnet saivat kyytiä, mutta siinä valissä ehdin jo vierailemaan Seppälässä... kamala määrä lakkoja tuli kotiin mukaan sieltä ja muutenki jäi tosi hyvä mieli siellä käynnistä. Sitä uutta Freshen up kokoelmaahan mä siellä kävin kurkkimassa, ei ollut vielä tullut mutta mulle luvattiin pistää yksi jokaista lakkaa syrjään kun niitä tulee ja vielä kaiken lisäksi ilmoittavat mulle sitten siitä. Jees jees, tää on sitä hyvää asiakaspalvelua joka vetää mut kerta kerran jälkeen tuonne Seppälään :)
Seuraava kohde oli Tarjoustalo, sinne kyllä mentiin tällä kertaa hakemaan heinää ja kuivaruokaa marsuille, mutta niin vaan veri veti lakkahyllylle/laarille. Hoksasin heti että siellä oli sellaisia lakkoja Flormar:ilta jota mulla ei oo... niin voit arvata että niitäkin sitten tuli kotiutettua useampi... :) Näistä tulee aikanaan omat postaukset kummastakin kaupan ostoista.

Niin tein sitten kynnet, joista mä ajattelin tehdä hillitymmät... niin no on ne väriltään hillitymmät ja sitten kun aloin koristelemaan noilla uusilla 3D kynsitarroillani (sain ne Ihana kynnet tilauksen mukana), pääsi mopo karkaamaan käsistä lievästi sanottuna ;D Nää on vaan niin nättei ja en oo vastaavia juurikaan kokeillut, niin pitähän niitä sitten laittaa joka kynnelle...Lakkaus on toteutettu niin että China Glazen Hey Doll on lakkattu alle, sitten laitoin tarrat. Uutta Kone Helsingin (ent.Flormar) U24 lakkaa töpöttelin kynsiin paikka paikoin niin että väri "aaltoilee". No mitä tykkäätte vetikö överin puolelle??? Vaikka kynsillä onkin paljon, niin omasta mielestäni ne on kuitenkin yhtenäiset.

Saapa muuten nähdä saadaanko me huomenna jo mukaan meille kisu neiti. Mennään katsomaan nyt ainakin. Toki esittelen neidin teille heti kun saan vaan kuvia räpsittyä :) Pitäkäähän peukkuja jotta ensi tapaaminen sujuisi hyvin...
Nyt mä meen laittamaan saunan lämpenemään :) Illan jatkoja kaikille ja huomasin että 250 lukijaa tuli tänään täyteen. Kiitos että jaksatte lukea!

4 kommenttia:

  1. Aivan ihanat nuo kynnet, yhteinäinen kokonaisuus ja silti kaikkialla jotain erilaista, tälläisestä minä juurikin pidän. (:

    VastaaPoista
  2. He-heeeei, mitä ihmeen uutta Freshen up -kokoelmaa, onko sellainen tulossa vai?? Miltä merkiltä? *kuolaa*

    VastaaPoista
  3. Hei, nämähän ovat tosi hienot! Ei yhtään liian överit! :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)