maanantai 20. helmikuuta 2012

Ruusuilua

Tähän väliin ajattelin teille näyttää ne mun toiset valmiit "kilpailukynnet" joilla en sitten osallistunut. Näistä tuli kivan pirteän väriset, suorastaan kesäiset. Ai että kun mulla on jo ikävä lämpimiä kesä kelejä. Mut hei, onneksi täällä etelä-suomessakin on taas kunnon talvi. Parempi sekin kuin ne hirveät loskakelit. Täytyy kyllä myöntää että oon 99% kesä ihminen vaikka en paahdakkaan nahkaani auringon oton merkeissä. Sen kyllä huomaa mun kynsistäkin ja käyttämistä väreistäni :)
Jooh, menipäs taas niin ohi aiheen kuin olla ja voi. Siis ruusuja maalailin kynsiin, tällä tavalla en oo aiemmin toteuttanut niitä ja olikin yllättävän helppo! Tästä voisin tehdä vaikka tuton jos joku haluaa...
Nyt niitä kuvia... ois ollu enemmänkin, mutkun ne on kaikki taas niin samanlaisia kun on otettu sitä kisaa varten joten valkkasin vain nämä.


Tein pienen tilauksen tänään... tilaisin uusia akryylimaaleja (no okei, vähän lakkoja ja pari viilaakin), tällä kertaa neon värisiä. Oi-joi, mä niin odotan että pääsen kokeilemaan niitä. Kevättä ajatellen ja arvatkaas saako niillä tehtyä kivan näköisiä pääsiäis jutskuja!?! Oonkin jo laittanut aivo-koneiston raksuttamaan pääsiäistä varten...

Tässä toinen mitä oon miettinyt on nuo videotutot ja muutkin videon pätkät... mullahan on kyllä siis kamera jolla tää onnistuu, mutta kun en oo sitten yhtään perehtynyt niiden siirtämiseen tonne tuben puolelle ja sit varmaan pitäs hommata jonkin näköinen jalusta. Niin siis tämän jaarittelun taustalla on ajatus että mun pitäs ottaa itseäni niskasta kiinni ja vähän perehtyä asiaan. Paljon on meinaan pyydetty tuon arvonna yhteydessä näitäkin. Ajatuksena ei mikään mahdottomuus, mutta kun vain saisin aikaiseksi kokeiltua... Jos jolla kulla on hyviä vinkkejä, niin ovat erittäin tervetulleita... meillä on siis Panasonic:in video kamera ja käytössä sen mukana tullut ohjelma... jokin leikkaus-/editointiohjelma saattais olla ihan asiallinen, vai tarviiko sellaista välttämättä? Kertokaahan te viisammat jotka asiasta tiedätte :)

7 kommenttia:

 1. Voi että kuinka ihanat kynnet, ihan kesäkaipuu iskee päälle kun tällaisia katselee. :) Eihän siihen onneksi enää kauaa aikaa ole. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pari kolme kk ja sit on toivottavasti jo lämmin :) Ootan kans että aurinko alkais paistamaan enemmän niin viitsis hololakkojakin enempi lakkailla :)

   Poista
 2. Windows Live Movie Maker on aika kätevä ja suht helppo ja yksinkertainen videoneditointiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mulla onkin näköjään sekin koneella ja en oo ees tienny/tajunnu ;D
   Pitänee tutustua ohjelmaan vähän :)

   Poista
 3. Onpas tosi kivat kynnet, tuto ois kyllä paikallaan. Haluan ehdottomasti nähdä miten näitä tehdään. Monesti muutenkin tällainen aloittelija ihmettelee muille yksinkertaisia asioita :)

  VastaaPoista
 4. Noh, enköhän mä näistä sen tuton tee. Ny ku saisin vain ton jalustan videäkameraan niin sais silleen helpommalla aikaiseksi sen... ja nää ei ihan oikeesti oo vaikeet :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat kynnet, ja vielä ihanempaa et teet tuton:)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)