keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Vähän niinko vahinko kynnet

Oli tarkoitus tehdä näistä siis niin erilaiset! No, mutta vahingossa näistä tuli tälläiset. Olin tekemässä maalauksille pohjia ja oli tarkoitus tehdä semmoiset vähän kuluneen näköiset valkoiset... mistä lie sitten sain päähäni lätkiä tuota vaaleenpunaista sekaan??? Kuitenkin näistä tuli niin kivan erilaiset mitä olin ajatellut etten enää raakinu tähän päälle maalata mitään. Tykkään näistä ihan tälläisenaan. Olivat taas vaikeat kuvata, mutta jos noista nyt joitain selvää sais...
270, 253 ja367 ovat lakkojen sävy numerot
Nää kynnet ovat just niin passelit tuonne ulos kevät aurinkoon! Kimaltelevat kauniisti keltaiseen ja kultaan taittaen ja silti ovat mun mielestä aika talvisen viileet vaikka käytinkin tuota pinkkiä lakkaa seassa. Tää vois olla yks semmonen josta ois aika helppo tehä tuto, sikäli teitä kiinnostaa ja ois tosiaan halppis lakoilla täysin tehty :) Halppislakkojen käyttöä multa onkin toivottu enemmän... sillä onhan mulla niitä melkoinen määrä. Ja lupaankin niitä käyttää vähän enempi, niissä kun ei oo mitään vikaa. Oon ollu vaan uusien lakkojen huumassa tässä jonkin aikaa kun niitä on tullut melkoisesti tilattua :)

Niin tänään viedään lakkauskisan äänestyksen viimeisiä tunteja... aika selkee voittaja on jo... kaippa sitä uskaltaa jo jotain aiheeseen liittyvää tilata palkinnoksikkin :) Suurin osapalkinnosta onkin jo koossa, mutta jotain tahdon siihen vielä lisäksi kun on kyseessä blogini ensimmäinen lakkauskisa. lakkauskisan ajattelin tempaista käyntiin tuossa maaliskuun puolessa välissä... todennäköisesti alkais 12.päivä jos kaikki menee niin kuin suunnittelin ja tämähän tulee siis olemaan kaikille avoin kilpailu, osallistuakseen ei tarvitse olla rekisteröitynyt mulle lukijaksi :)

Tämmöiset aiheet ja jutut tänään, mä painun penskojen kanssa pihalle kohta telmimään. Aivan tajuttoman ihana ilma siellä!

9 kommenttia:

 1. Vou ompas jännät kynnet! (: Tosi kivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli tosiaan vähä erilaiset kuin suunnittelin, mutta välillä natsaa näinkin :)

   Poista
 2. kiinnostaa tuto, kynnet näyttävät maalaukselta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuton taidan tehä näistä heti kun saan vain sen varaamani kolmejalan kameralle... helpottuu kummasti kuvaaminen :)

   Poista
 3. Vau ompas hauskat kynnet! Ihanan erilaiset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykästyin näihin itsekkin tosi paljon :)

   Poista
 4. Nää on hienot ! Tykkään vaikka ei tälläisiä ois pitäny tullakkaan ! Omistat muuten varmaan kaikkia hienoja työkaluja ? Itselläni on pikkupensseli ja nuppineuladottingtool ;D
  On teillä bloggaajilla mielikuvitusta (: Se on ihailtavaa ! Sunkin blogi on kokonaisuudesaan Tosi hieno ! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monta kertaa näistä tämmöisistä vahingoista tulee paljon parempia kuin tarkkaan suunnitelluista.
   Onhan mulla noita välineitä jonkin verran mutta hammastikku on niistä ohuen siveltimen lisäksi ehkä eniten käytetty ;D
   Kiitos oikein paljon, musta on tosi kiva kuulla että pidät blogistani ja "teoksistani" :)

   Poista
 5. Todella kauniin näköiset kynnet :).

  Niinhän se on, että joskus meikeissä ja lakkauksissa noista ns. ei suunnitelluista tulee paljon paremmat kuin niistä mitkä on suunnitellut.

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)