torstai 16. helmikuuta 2012

Yliluonnollista vai ei?

Toka vika päivä haasteessa menossa. Yliluonnollista pitäis kynsiin tehä... Ekaks oli tarkoitus tehdä Vampyyri juttui mut sit se on jo niin nähty juttu mun mielestäni niin ajattelin maalata toisen ihan yhtä nähdyn!!! ;D
UUUUU.... Ulkoavaruuden heppuja ;DEttä tämmöset ;D Mulla oli hauskaa näitä tehdessä. Pieniä vihreitä miehiä ja peace merkki sormilla, ehdottomat alien jutut, tai toisaalta voishan ne olla vastaavasti jotain suolenpätkiä ja oikeita örkkimörkkejä. Ihan kuin kukin tykkää. Kynsille nyt sievemmät rauhan aikeiset ja vähemmän verettömät... :) Scifi on kivaa, harmi vaan kun tehosteet ovat nykyään vieny juonelta paljon sijaa elokuvissa. Onneks sentään löytyy vielä kunnon kirjoja joilla saa ihokarvat pystyyn.

Sanna Taran kuvauskilpailuun on nyt sitten osallistuttu. Sain ihan omaa aikaa kynsien tekoon, mieheni otti molemmat pojat mukaan. Oikeestan tän kivan yllärin takia ehdin tekemään kuitenkin tän päivän kakkos postauksenkin näin ajoissa. Nyt sitten vaan yritän olla ja saada ajan kulumaan että tulis kello tarpeeksi... kisua katsomaan niin hirvee hinku. Toivottavasti saisin otettua muutaman kuvan :)

3 kommenttia:

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)