maanantai 13. helmikuuta 2012

Ystis kynnet

Kahdet siis tätä laatua luvassa, tässä ensimmäiset huomenna toiset.
Kohdistamisessa oli hieman vaikeuksia ja sitten kokeilin laittaa kuvat itselleni oikein päin... vika tikki en tykännyt yhtään. Mut hei, vaihtelu virkistää ja silleen (vaikka tää mitään oikeesti virkistäny ;D)
Laattoja jota käytin on taas monta, jos haluut jonkun kuvion laatan tietää niin kysy vain. Starssi sydämistä sen verran että ne ovat Sanna Taralta saatuja, osa semmoisesta pienemmästä purkista ja osa semmoisesta sekoitus pussista.
CG.n lakka on muuten Anklets Of Amethysts niminen kaunokainen

Vaikka leimaukset näkyvätkin luonnossa tosin hyvin, niin huonosti tallentui kameralle. No toivottavasti saatte jotain selvää :)

Taas tuli tehtyä yks ihan uudenlainen koru, siitä saatte vasta huomenna kuvaa. Ihan vain sen takia että se on ystävälleni lahja ja en halua näyttää ettei lahja vielä paljastu hänelle... juu tiedän että hän lukee blogiani :)

Ja toinen ihana asia tälle päivälle on että mun äiti tulee meille tunnin sisällä :) Vaikkakin pikaisesti vain yön yli niin silti. Onhan tästä aikaa kun viimeksi ollaan nähty.

Niin tuolla sivupalkissahan on nyt sitten äänestys käynnissä siihen lakkauskilpailun aiheeksi. Käykää äänestämässä, nyt on mahdollisuus vaikuttaa! 
Samoin kuin 200 lukijan arvontaan ehtii vielä osallistua, sinne pääsee klikkaamalla arvontapalkinnon kuvaa. Eli KLIK-KLIK!!! 

Nyt meen vilkuilemaan kisuista ilmoituksia, jos vaikka tänään tärppäisi :)

2 kommenttia:

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)