tiistai 13. maaliskuuta 2012

Kahdella värillä leimatut kynnet

Multa pyydettiin vähän monimutkaisempaa leimausta esim. kahdella värillä leimaamista. Joten toteutan sen kahden värin version nyt sitten tässä :) Voin tästä tutonkin jossain vaiheessa tehdä jos niin tahdotaan...
Oli muuten melkoisen haastavat kynnet kuvata johtuen oikeastaan pohjalakasta. Mutta kuvia nyt ensin ja sitten lisää tekstiä :)
Elikkäs käytin sinistä ja pinkkiä leimaamiseen, laatasta ympyröin käytetyn kuvion. Ylä puolen kukasta "maalasin" pinkillä ja ala puolen sinisellä . Ja sitten leimailin kuviota eri kohtiin kynsiin, osan niin etteivät ole kokonaisena kynnellä. Ihan ok:t tuli  ja olikin pitkästä aikaa kiva leimata vähän eritavalla kuin normisti. Mitäs mieltä te olette? Niin pohjallahan mulla on MO:n Beetle Juicen Aqua Violet jonka perusteella valitsin myös nuo leimauslakatkin.

Koru puolikin sai täydennystä. Villihelmen tilaus tuli :) Pääsen tekemään kunnolla nappikorvakorujakin, samoin kun kokeeksi tilasin rintaneula pohjia :) Tossa on myös korvakorukoukkuja ja korupiikkejä, kaulakorun väli kappaleita, kiitokseksi tilauksesta sain kaksi kullan väristä metallihelmeä :)


Seuraavat olenkin sitten hamstrannut kirpputorilta, läheisestä Karismasta. Kaikki aivan uusia :) Ja pirskatin halpoja! Koruille lakkaa kaks pulloa, korupiikkejä, paketin sinistä fimomassaa (jee!!!) solmusuojia ja korulankaa (joka tarkoittaa sitä että riipuksiin on tässä jossain vaiheessa tulossa myös "ketjutkin/nyörit/punokset" millä nimellä sitä nyt sitten pitääkin/tahtoo kutsua).


Myytävänä osio sai täydennystä, riipuksien muodossa. Käykää vilaisemassa :)

Ai niin HANI se kun nami koru on valmis, nakkaas mua sähköpostilla :)


MUOKSISTA (klo.15.53)! Pistinpä ulkoasua taas muokaten vähän keväisemmän/kesäisemmän näköiseksi :) Kertokaahan mielipidettä, sitä kun on aina kiva kuulla.

6 kommenttia:

 1. tsihihi jee, heidi-1092@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistin sulle just sähköpostia tulemaan :)

   Poista
 2. Ihanat kynnet! :) vautsi miten hienot tulee kun leimaa kahdella lakalla! :) Tykkään ulkoasusta todella paljon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä leimannut aikaisemminkin kahdella värillä, silloin vain en ole oikeen onnistunut niissä. Ehkäpä on jo vähän kokemuksen tuomaa apua nyt mukana :) Tuli kyllä yllättävänkin kivat :)

   Poista
 3. Kaksiväriset leimaukset on kivoja (: Näyttää tosi hyvältä! Ulkoasukin on ihan huippusuloinen, hyvä valinta (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy varmaan kokeilla tota kahden värin leimausta jollekkin koko kynnen leimalle. Epäilen vain ettei onnistu yhtä hyvin kuin tälläisellä keskikoisella leimaaminen :)
   Niin ja kiito, tää tausta on musta melkoisen söpis :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)