torstai 8. maaliskuuta 2012

Keväistä fiilistelyä

Näinpä se kevään tulo alkaa taas minuun vaikuttaa sata ja tuhat asiaa aloitettu yhtä aikaa ja sit illalla huomaan etten oo mitään valmiiksi saakka saanut tehtyä ;D
Nyt ois ihan tajuton hinku pestä ikkunat... niin aurinko paistaa ja kaikki lika näkyy... mutta enpä ota sitä kuitenkaan työn alle tänään, enkä varmaan ihan heti kun meillä on tuo auto tie tuolla takapihan puolella ja ennen kuin se on putsattu hiekoitus hiekasta ikkunan pesu on käytännössä ihan turhaa. Seuraavana päivä ihan yhtä pölyiset. Keittiöön kuitenkin ajattelin vaihtaa keväisemmät kapat :) Poistin muutenkin aamutuimaan ihan viimeiset talviset koristeet... niin nää ei siis ole joulu koristeita ;) Kohtahan sitä saa pääsiäistä alkaa laittamaan, meillä ei oikeastaan silloin hirveästi koristella, mutta kevät alkaa näkymään sisustamisessa silloin. Niin ja toki pajun oksat koristellaan niin kuin viime vuonnakin.

Tänään ohjelmassa on korujen tekoa, eilen illalla pääsin vauhtiin ja tänään tehdään lisää, josko saisin jotain ihan valmiiksi asti :)

Tässä vähän maistiaisia tulevista koruista:


Kynnet teen jos aika riittää illalla, nää kun on vielä ihan hyvässä kuosissa kuitenkin :) Eikä muuten ole lähteneet törröttämään hämähäkkien jalat minnekään, vaikka vähän sitä pelkäsin kun mulla on vain kerros tota seche viteä tossa kuvion päällä. Näyttää siis sekin riittävän :)

Palaillaan illemmalla vielä toden näköisesti höpinöiden parissa, tuskin maltan pysyä poiskaan täältä :D

9 kommenttia:

 1. oioi ihanan näkösiä koruja tulossa

  VastaaPoista
 2. ihania koruja nomnomnom..mikäs siellä pilkistää, sininen herkkunamu ;) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ilmeisesti älysin oikein mitä namia tarkoitit :D Kakkusiivujakin on nyt sitten tulossa riipukseksi. Mutta haluutko ton namin jo varata alustavasti... niitä ei oo kuin tuo yks...

   Poista
  2. haluan varata!! :)

   Poista
  3. Jesh, se on sitten sulle :) Mää ilmoitteln ku se on valmis :)

   Poista
  4. oi ihanaa, kiitoksia! :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)