lauantai 24. maaliskuuta 2012

Leo kuosia ja yhden vanhan tilauksen esittelyä

Nämä kynnet ovat taas vanhat, ajattelin että postaan nää nyt pois, saadaan myös vihdoinkin noi lakkaus nro... jutut loppumaan. Näihin kynsiin oon melkoisen tyytyväinen ja tämä on siis lakkaus nro.96.
Kertokaahan mielipidettä kynsistä, niitä kun aina kiva kuulla :D
Niin sitten olisi esittelyssä tälläinen aikas vanha tilaus, tosin kuitenkin niin tuore että postikulut olivat nousseet jo siihen 23$... Ja sitten kaiken kukkuraksi en muka saanut siihen kuin 8 lakkaa :( No tässä ne kuitenkin ovat ja olen näitä jo käyttänytkin, en vain muista ovatko ne kyseiset lakkaukset jo olleet postattujen joukossa... Nooh kuitenkin.

Koko tilaus

Kiekolla lakat otettu salaman kanssa

ja tämä ilman salamaa

CG:t Vision Of Grandeur ja White Out

CG:t Atlantis ja Cross Iron

CCL:t Untamed Luxury ja Perfect Mol-Ten

CCL:T Antiquated ja Jingle Jangle
Kauniita lakkoja kaikki mun mielestä. Ja muuten aikas harvinainen valinta multa toi CG:n Vision Of Gradeur siinä mielessä kun on punainen, mutta tää on herkullisen tumman punainen jota mä jo tykkään käyttää :)

Lisäilin muuten tuonne Myytävät sivulle uusia korvakoruja joita sain eilen valmiiksi saakka. Tässä kuvassa kaikki kauniissa sekasotkussa... ja ovatkin siihen saakka kun saan ne pakattua asiallisesti... pussit loppuivat ja sain eilen tilattu niitä vihdoinkin lisää...


Kohta saan odototetun ystävän kylään, päästään tekemään vähän hääkynsi suunnitelmia :) Ja sen voin sanoa ettei oo mitään hempeetä luvassa! Vaan tyylin HEAVY!(olikohan toi ees oikein kirjoitettu???) Niin ja sitten saan myös tehdä hänelle mittatilaustyönä hääasuun sopivat korvakorut. Todella ihanaa kun hää mut valitsi tähän luotettuun tehtävään :)

17 kommenttia:

 1. Noi korut on kyllä ihania <3

  VastaaPoista
 2. tekis mieli syödä noi korut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ovat kyllä ihan syötävän näköisiin, mutta ihan takuulla pahan makuisii ;D

   Poista
 3. Toi hololakka on kyllä upea! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi parhaista hololakoistanimun mielestä :)

   Poista
 4. Oi, tosi nätti tää leolakkaus :) Ja ihania lakkoja oot tilannu! :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään itse enempi näistä osittaisista leo lakkailuista kuin koko kynnen, nyt vielä natsas väritkin hyvin yhteen :) Aina välillä näinkin :)
   Kiitos, kohta pitäis laittaa uus tilaus menemään taas...

   Poista
 5. Hienoilta näyttävät nuo kaikki lakat! Ja ihania koruja olet tehnyt. Mun yksi kaveri teki mulla enkunlakukorvikset ja olen niistä tosi iloinen. Ne on niin herkullisen näköiset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mun tarvii kyl vielä vähän "kehittyä" noiden enkkulakujen teossa, mutta ensi tekeleiksi ihan ok :)

   Poista
 6. Voisin ostaa noit sun korui, mut ku niis kaikis on kultasen väriset noi metalliosat?? On kyl niin ihanan näkösiä noi korut,että!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niissä on siksi kaikki metalliosat kullan värisiä kun mulla ei oo yksin kertaisesti varaa ostaa kaikkea kullan ja hopeen värisinä... ei oo mistään halvimmasta päästä noi osat meinaan...

   Poista
 7. Niin ja noi kynnet on TOSI kivat! :)

  VastaaPoista
 8. Aivan ihanat kynnet! :) Ja aivan ihania lakkoja ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuli ihan kivat kyllä :) Lakatkin olivat just sitä mitä halusin väriensä puolesta :)

   Poista
 9. Ihastelin tuota pohjalakkaa ja mietin että tuo on pakko saada omiin varastoihin myös. Sitten kun näin kuvan, tajusin, että hittolainen onhan se laatikoissa jo :) On päässy ihan unohtumaan arkistoihin

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)