tiistai 27. maaliskuuta 2012

Ralli kynnet ja muuta höpinää

Seuraavat kynnet on taas tehty aikoja sitten. Aika kivat joskaan ei välttämättä ihan "minun" näköiset. Ja kimallustahan näissä on taas, kuinkas ollakkaan. Mähän en voi elää ilman bling-blingiä :) Rajauksen kohtiin oon laittanut hopeisia mikrohelmiä, ne kyllä lähtivät omille teilleen aika nopeesti, oli liian vähän päälyslakkaa tällä kertaa. Mutta tässäpä olisi jälleen kuvia. Höpöttelen lisää niiden jälkeen :)

Mitään teippailuja en ruutujen teossa käyttänyt apuna niinpä ne eivät ole aivan symmetriset, mut ei se mua ainakaan haittaa. Haittaako teitä?
Elikkäs kuvan CG on Fairy Dust, valkoinen lakka Evelinen 253 ja hopeista koristelulakkaa on käytetty rajaukseen. Mustalla akryylivärillä ruudut :)...

Kävin tänään piipahtamassa Tiimarissa. Cernit massaa ihanissa pastilli väreissä ja pari ruskeeta sai mun luota uuden kodin. Sitten ostin kolme rasiaa sulkia, näistä saadaankin ihania koruja aikaiseksi. Kiitos ideasta Maryah :)

Tämmöiseltä näyttää meidän koivun ja pajun oksat nyt, kauniimpia niistä tulee kunhan koivun oksiin tulee silmut ja pajuihin kisut :)

Tänään tarttis vielä saada aikaiseksi tehtyä muutamat tilaus korvikset ja ehkäpä saan myös cupcake riipuksiakin lähes valmiiksi saakka. Saapa nähdä miten aika riittää :)

Niin sitten sellaisen aivan älyttömän ihanan huomion olen nyt tehnyt. Vaikkakaan julkisten lukijoiden määrässä ei mitään hirmuista muutosta ole tapahtunut niin kävijä/lukija määrät ovat kasvaneet huimasti. Kiitos teille rakkaat lukijani että jaksatte seurata edesottamuksiani niin kynsien kuin muunkin elämäni parissa. Olette suunnattoman ihania!!!! Mielipiteet ja toiveet ovat aina tervetulleita ja kommettia saa nakata aina :) 

15 kommenttia:

 1. Hauskat kynnet! Ja ei haittaa yhtään vaik ruudut ei ole aivan symmetriset, pikemminkin päin vastoin ;) Ainakin miun mielestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onhan nää nyt ainakin persoonallisemmat kun ruudut on tuollaiset :)

   Poista
 2. kysyisin että paljonko maksoi noi cernit massat? siis kappale hinta :)

  ja mistä toi mikrohelmi- kiekko on ostettu? ja paljonko maksoi? :)

  kiitos jo etukäteen :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. cernit massa maksoi 2.49 kpl ja mikrohelmet on tulleet akryylikynsisetin mukana joten en tiiä sen hintaa... mut normisthan noita isoja hyrriä saa alta 5e.

   Poista
  2. okei :) täytyy ettiä jostai :)

   Poista
 3. Makeet kynnet! Voisin lainata tätäkin ideaa.. :)

  VastaaPoista
 4. Kivat lakkailut jälleen, kuinkas muutenkaan :)!
  Pitääkin perehtyä tohon kynnen geelaamiseen, kiitti vinkistä ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Oman kynnen geelaus on mun mielestä melkoisen paljon helpompaa ku ei tarvii noiden tippien kanssa "leikkii" :D

   Poista
 5. mitä eroa tolla cernit massalla on fimo massaan ja onko hinta eroa ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niillä käsiitääkseni hirveesti eroa oo, vissiin vaan eri merkkisii. Uunitus lämpötila ja aikakin ovat samoja. Hinnat liikkuvat samoissa, cernit massaa löytyy vain helpommin mm. tiimarista.

   Poista
 6. Aivan mahtavat kynnet! Musta ne on tosi hauskat ja sopivan tyttömäiset kun on vähän glitteriä päällä. :) Tommoset mä teen, jos ikinä lähden katsomaan livenä formulakisoja! :D
  Laitoin lakakusta tulemaan just kisaan, että toivottavsti s-posti löytää perille. :)

  VastaaPoista
 7. Tyttömäiset olivatkin tähtäyksessa :) ja idea on muiden vapaassa käytössä :)
  Sähköposti löysi hyvin tiensä perille, olenkin jo siihen vastannut :)

  VastaaPoista
 8. mistä ostat korusi "korut", esim korvakorut :D siis ne mihin kiinnität sen massan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koru tappeja oon ostanu kirppariltakin, mutta tiiän että ne ovat saksalaista ihan hyvää merkkiä, muuten koruosat ostan Villihelmestä.

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)