lauantai 10. maaliskuuta 2012

sinistä ja vihreetä

Ehdin kuin ehdinkin vihdoin tänään uusimaan lakkaukset, mutta niitä kilpailu kynsiä en ehtinyt tekemään... Meni aamu ihan plörinäksi. Aamulla en meinannut päästä sängystä ylös... Itkulla ja hampaiden kiristelyllä sain vaatteet päällä. Mun selkähän/lonkka on tässä jo n. kuukauden temppuillut ja nyt se sitten otti ja sanoi itsensä irti. No ei muuta kuin päivystykseen ihmettelemään. Onneks ei ollut mahdottomia jonoja. Lääkäri oli ihan ok ja sainkin kortisoonipiikin lonkkaniveleen tai oikeemminkin sen limapussiin. Mä pelkään piikkejä ihan sutena! Jo on oikeestaan aika naurettavaa kun ajattelee niitä kaikkia kertoja jolloin mua on pistelty. Mutta tää lääkäri oli taitava, ei sattunut juur yhtään :) Nyt olo onkin jo parempi ja lääkkeiden myötä oletan parantuvani vihdoinkin :)

Niin no jos ei enempää terveydentilasta vaan niistä kynsistä sitten. Nää on taas semmoiset kynnet johon annoin nuoremman poikani vuorostaan valita yhden lakan, joka sattui tällä kertaa olemaan Flormarin U25, muut lakat valitsin itse :) Ihan hyvän yhdistelmän saa aikaan vaikka nyt onin sekaisin halpoja lakkoja ja yks kalliimpi ;) Ei se hinta aina läheskään aina kerro siitä laadusta. Yhäkin puolustan näitä Flormar/Kone elsinki lakkoja. Nytkin lakkasin tuolla kaks kerrosta päällekkäin ja kynnet kuivuivat nopeasti mun mielestä. Väri oli näihin kynsiin ehkä hieman liian tumma joten vedin vielä kerroksen Evelinen Party Colours 268 väriä päälle. Sitten yhdestä arvonnasta muistaakseni saamia kauniita sinisiä Water delcals kukkia päälle. Ensin oli ajatus jättää nämä tämmöisiksi, mutta jotain lisää kynnet mielestäni vaativat joten lakkasin kynnen kärjet vielä Color Clubin Untamed Luxury lakalla, jota en muuten tätä ennen olekkaan vielä kokeillut kynsille :) Mitäs mieltä olette?Jaa-a, josko sitä sais ens yön nukuttua kohtalaisen hyvin niin pääsisin aamulla sitten jo tekemään ne kilpailukynnetkin. Ideoita on tuhat ja satayks, vaikee päättää mitä niistä kokeilee :)

16 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet! :)
  Uskon, että sinulla on paljon hyviä ideoita kisakynsien toteuttamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ideoita on vaikka millä mitalla, kaikkia vain en osaa toteuttaa niin kuin haluaisin :)

   Poista
 2. Pirtsakan väriset :).
  Pikaista paranemista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja olo on onneks paljon parempi jo :)

   Poista
 3. tosi hienot!! hei miks mä en oo nähny missää tollasta sinistä flormalia? :D

  ja mäki oon flormalien puolesta, just hyviä lakkoja! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi taitaa olla ihan niitä ensimmäisiä joita mä oon bongannu ja nyt ku alan miettimään niin en muuten oo tainnu nähä sitä noissa uudemmissa erissä ollenkaan... outoo, nätti värihän tää on :)
   Joo mustaon aika väärin vetää lokaan koko sarja jos siellä on muutama huono lakka joukossa ja sit mä mietin sitä että onko noiden edes tarkoitus olla peittäviä... Ihan kelpo lakkoja mun mielestä :)

   Poista
 4. Tosi hyvä idea laittaa kynsien kärkiin vielä tota vihreää, kruunaa koko jutun, hienot on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ois kyllä tullu melko pliisut jos en ois tota vihreetä lisänny.
   Niin ja kiitos :)

   Poista
 5. Ihanat kynnet. Kaunis toi sininen väri. paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinisestä tuli aika söpö kun yhdistitota flormaria ja Evelineä, välillä kerrostaminen rulettaa ihan täysillä :)
   Kiitos, olo on onneksi jo paljon parempi.

   Poista
 6. IHANAT kynnet! Hei kysymys, oon alottanut geelikynsien tekemisen, osaatko neuvoa 3 step geelien vaiheet? tai missä vaiheessa se koristelu tulee pohjageelin jälkeenkö, ja pitääkö se tahma poistaa missä välissä? Kiitos jos viitsit vastailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elikkäs ite teen näin... puhdistan kynnet hyvin mahdollisesta lakasta. Työnnän kynsinauhat alaspäin. Puhdistan kynnet Cleanerilla. Ensin laitan nestemäisen primerin omalle kynnelle, annan kuivua kunnolla. Sitten laitan todella ohuen kerroksen primer geeliä, kovetan uunissa 1min (tää kovetusaika voi vaihdella merkkikohtaisesti), sitten päälle rakenne geeliä, tätä aitan itse ensin yhden kerroksen, kovetan 2min ja seuraavalle kerrokselle vasta alan lisäämään koristeluja, kerroksia tarpeen mukaan ja aina välissä kovetus. Tarkista kynnen muoto joa pinta. Tarpeen mukaan viilaa muotoon. Päälle vielä uv-kovetteinen top coat. Itse en poista tahmaa välillä ja se ei olekkaan kovin suositeltavaa koska juuri se tahma sitoo kerrokset tiiviisti toisiinsa. Mutta jos esim. joudun viilaamaan tuossa ennen top coattia niin poistan tahman ja ennen viimeistä kerrosta viilaan kevyesti koko kynnen pinnan, poistan pölyt huolellisesti ja pyyhin vielä cleanerilla jottei väliin jää mitään ylimääräistä ja sitten viimienen kerros Top coattia päälle niin mulla ainakin tulee ihan hyvä. Muistaakseni tuolla Mimaxilla on ainakin tähänkin teko ohjeet... ootas käyn hakemassa linkin sinne...
   No niin tässä on: http://www.mimax.fi/tekoohjeet-geelikynnet-3vaihe-c-98_100.html Toivottavasti ohjeistani ja linkistä Mimaxin ohjeisiin on hyötyä :)

   Poista
 7. todella nätit kynnet (; tykkään!

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)