keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Talviset kynnet

Jostain syystä mulla on jäänyt nämä kynnet julkaisematta... en kyllä käsitä miksi koska ei nää oo oikeestaan hullummat. Kimaltelivatkin vielä oikeen näyttävästi ja mikä on harvinaista niin näissä on käytetty noita peilaavia tähti kuvioita. Ovat mielestäni ihan kivoja koristeita, mutta jostain syystä en vain saa aikaiseksi niitä yleensä käytettyä... oikeestaan aika outoa kun ei niissä mitään moitittavaa ole.
No kuitenkin sini-hopeiset kynnet saatte nähdä nyt :)


Ihan näyttävän silauksen antaa toi Isadoran Glitter Graffiti lakka, saattaisi kultaisena (jota mulla ei tietenkään ole siis) toimia jopa paremmin :) Mitäs tykkäätte? Joko näitä on taas nähty kyllästymiseen asti vai onko graffiti/crackle kynnet vielä JEES?

Niin ja sitten haluan varoittaa yhdestä Ebayn myyjästä... Kyseessä on sellainen myyjä kuin 365digital. Hällä/tai yrityshän tuo vissiin oikeen on, on myynnissä aika laajasti kynsi tarvikkeita ja muutakin tavaraa. Itse tilasin 3d muotteja 6kpl. Eipä ole tavaraa tullut vaikka olenkin ollut sinne päin yhteydessä useampaan kertaan (juu ja aina olen saanut asiallisen vastauksen). Nyt on kulunut aikaa jo 2,5kk. Tuntuu olevan suunnattoman tärkeää heille etteivät saa negatiivista palautetta... ja näinhän se onnistuu kun viivyttelevät ja käskevät odottamaan. Juu-juu, tuote on varmaan kadonnut matkan varrella, laitetaan uudet tulemaan.  Nyt on siis kyse vain muutaman euron ostosta, mutta periaatehan on se että ostaja saa ostamansa tuotteen, eikö? Onko teillä samaisesta myyjästä kokemusta, onko homma toiminut hyvin???

6 kommenttia:

 1. itsellä ei minkäänlaista ostokokemusta ebayn kautta mutta hyvä että mainitsit henkilöstä että muutki osaa olla varuillaan ,ikävä tuommonen odottelu ja jos ei saa tavaroita minusta ei ole sillä väliä paljonko on maksanu jokaisen kuuluu saada tuotteensa oli sit maksanu vaik kuin vähän .olen kyllä harkinnu tiausta ebayn kautta mut viel en ole uskaltautunut tilaan
  oliko myyjä mistä maasta ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiinasta oli tai siis on edelleen ;) Onneks näitä tämmöisiä ei oo osunu aikaisemmin kohdalle.

   Poista
 2. Tosi kivat kynnet! Ihanan jäisen näköiset <3 Inhottavia tommoset myyjät.. Mites muuten tuon myyjän palaute? Onko positiivista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Myyjän antama palaute oli positiivinen. Ilmeisesti hällä automaattinen vastaus ku maksu on suoritettu kun tuli samana päivänä ku rahat oli tililtä menny. Joo näitähän on, mutta mä en ainakaan tän kanssa enää kauppaa tee.

   Poista
 3. Oho.. :o Itse oon kyllä kyseiseltä myyjältä ostanut ja tuote tullu ihan normaalisti perille.. aika jännä juttu! :o Toivottavasti säkin saat tavarasi! Ikävää tuommoinen :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytännössä myyjän ois jo pitäny kahteen kertaan se lähettää, vaan eipä oo näkyny tahi kuulunu. Osoitteetkin on tarkistettu joka viestin yhteydessä... Mikä lie sitten mättääkin, niin kivaa ei oo kuitenkaan :( Kolmen euron ostoksenkaan luulis tulliin joutuvan.

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)