tiistai 6. maaliskuuta 2012

Tervehdys kaikille, onnellinen voittaja on arvottu

ja kerron sen kohta :)

Eli hyväksyttyjä osallistumisia tuli 136 ja arpoja yhteensä 270kpl, aika huima määrä! Heh, olipahan aamuksi tekemistä :)

Arvonnan suoritin jälleen RANDOM.org:in kauttaJa, ja, ja voittaja on Mia (mia.omaposti.... alkaa sähköposti...)
Olenkin sinulle jo Mia laittanut sähköpostia :)  Otathan pikaisesti yhteyttä minuun takaisin niin pääsen postittamaan voiton sinulle. Jos en ole kuullut sinusta 11.3 sunnuntain aikana viimeistään niin arvon palkinnon uudestaan 12.3.

No niin nyt ollaan päästy sitten jännityksen yli niin voidaan höpötellä muutakin. Tänään sain viimeiset tuotteet lakkauskilpailun palkiintoon Sanna Taralta, osan ostin ihan ite ja osan antoi Sanna itse palkinnoksi. Kiitos Sannalle :) Mutta ne esitellään sitten kun kun kilpailu käynnistetään nämä mitä sieltä tuli minulle voinkin esitellä nyt.

Minulle tuleva oma osuus tilauksesta

Nämä ihanaiset metalliset kultaiset kuviot sain kokeiltavaksi, aivan tajuttoman ihania!
Tossa on mahtava valikoima ja kaikkein ihanimpia musta noissa on hämähäkit :) 

No niin nämä hopeiset ja kultaiset helminauhat ovatkin mulle jo entuudestaan tuttuja
ja hyväksi havaittuja joten tilasin lisää kun vanhat alkaa olemaan jo loppu

Tätäkin kultaista lehtipaperia tilasin lisää, on aika monikäyttöistä ja tätä tuleekin
käytettyä kynsien lisäksi korujen teossa :)

No mutta tässä oli tilaus sen osalta mitä siitä vielä suostun näyttämään :) Pidetäähän teitä vähän jännityksessä, mutta mielestäni palkinto tulee olemaan ihan hyvä :)

Tänään on ollut muutenkin melkoisen jänskä päivä, ainakin mun vanhemmalle pojalleni (no täytyy kyllä myöntää että muakin jännitti vähän) oli meinaan 4v. neuvola ja ensimmäiset vähän haastellisemmat tehtävät siellä edessä. Neljä vuotiaillehan tehdään siellä neuvolassa tuo Lene- leikki-ikäsen neurologinen arviointi. No kuitenkin hyvin meni, saksien käyttöä ja värejä voitaisiin harjoitella kotona vielä kun tuppaavat värit menemään vähän sekaisin, tässähän voidaan hyödyntää mun lakkausharrastustani ja opetella lakkapulloista värejä kun ne tuppaavat kiinnostamaan näköjään.  Tänäänkin P-P on jo valinnut minulle uuden lakan huomiseksi. Tänään en viitsi vaihtaa lakkauksia kun on taas saanut tukkaputkella painaa koko päivän menemään joten otan illan rauhallisissa merkeissä :) Huomenna on luvassa jossain muodossa kynsillä Flormar/Kone Helsinki supershine miracle sävyä U02 :) Todennäköisesti lakkaan myös jollain muullakin lakalla sen lisäksi, katsotaan nyt mitä keksin illan/yön aikana... Jotenka huomiseen :)

8 kommenttia:

 1. Woutsi, ihania nuo metalliset kultaiset kuviot! :O Pitää itekkin hommata! En ookkaan edes nähnyt tuollaisia ennen? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on oikeesti upeita! Mäkin törmäsin näihin ekaa kertaa tuolla Sanna Taralla. Onhan mulla siis ollu noita erilaisii perhosii aikaisemmin, ne mun vanhat näyttäis olevan vähän isompia kuin nää...

   Poista
 2. Oih nuo metalliset koristeet näyttävät kiinnostavilta, testaahan pian :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voipi olla että jo huomenna pääsee jotain noista kynsilleni :) Mutta joo testiin pääsee pian jos ei jo tosiaan huomenna :)

   Poista
 3. Ompa hienoa et joku osaa nähdä noin paljon vaivaa tommosen noinki suuren arvonnan eteen, koska musta tossa oli ihan huikeita palkintoja, ja hirvee määrä !
  Mut ihmeessä vielä tämmösiä superkivoja arvontoja ! (:

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) eiköhän näitä arvontoja tule jatkossakin jäjestettyä, onhan tässä mullekkin se hyöty että saan aina muutaman uuden lukijan joka oikeesti jää seuraamaan blogini menoa ja meininkiä. Ja näinhän se on, ettei blogini ole mitään ilman lukijoitaan! Seuraavaksi tulossa lakkauskisa :)

  VastaaPoista
 5. Jahuu jippii, ihanaa että arpaonni osui minuun =) Kiitos tuhannesti Mirja!! Laitoin sähköpostia tulemaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paketti pääsikin postiin jo tänään kun oli sinne menoa muutenkin :) Tulee kakkosluokassa joten varmaan ei ehkä tälle viikolle ehdi sinne, mutta eihän sitä koskaan tiedä vaikka ehtiski, on toi posti nyt nopeudellaan pari kertaa tosi positiivisesti yllättänyt :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)