keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

APUVA!!!

No niin nyt se sitten tapahtui, mun kuvien tila on käytetty... Ja nyt sitten pitäs ostaa lisää tilaa... Kertokaahan miten tuo maksaminen tapahtuu. Olkaa ystävällisiä... Sai jonkin verran lisätilaa liittymällä tohon äklöön google+ juttuun (en siis tykkää yhtään siitä, enkä meinaa sinne ketään hyväksyä saati pyytää...)
Mutta niin apua, apua apua!!!!!!!! Niin tiiän mitä tehdä sitten kun tuo kuva puoli herjaa uudestaan.

Tietenkin voisin poistaa tuolta venhemmasta päästä kuvia, mutta onko se nyt sitten kivaa...? Niin siinä meinaan käy jos poistan tuolta picasan albumista. Kokeilin parikin kertaa ja nyt alkupäästä puuttuu kaks kuvaa :(

12 kommenttia:

 1. Laita kuvat tästedes vaikka kuvat.fi-palveluun. Se on ilmainen(paitsi pro), helppo ja suomenkielinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä sain sellaisen käsityksen että tää blogger, google ja picasa ovat jollain tavalla liitännäisiä keskenään... en ees oo käyttäny koko picasaa koko tänä aikana mitä oon blogia pitäny... ja sinne ne vaan on kuvat kuitenkin tallentunut :( Outoo!
   Pitää käydä kattomassa mikä toi kuvat.fi on, toisaalta ton google+ kautta nyt näemmä saan rajattomasti lisää tilaa kunhan ovat 2048x2048 kokoisia tai alle se. Onneks kamerasta voi määritellä suoraan rasoluutiot jotka jää alle tuon :)

   Poista
 2. voih :/ ite en tiiä miten tuo käytännös onnistuu, mut onhan se harmi jos tuolt loppupäästä häviää pikkuhiljaa kuvia, kun niitäki tulee aina selailtuu jos ettii tietynlaisii kynsii :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä tosiaan haluaisi noita vanhoja poistaa...

   Poista
 3. Mulla on tällä hetkellä sama ongelma:(
  Mitenkä tuolta kuvat.fi:stä sitten lisätään kuvat blogiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kattomassa ohjelmaa, jäin vähän pihalle kans ton lisäämisen kanssa. En ainakaan näillä näkymin ota sitä käyttöön...

   Poista
 4. Käytä kuvat Photobucket.com:n kautta. Laita ne sinne ja linkillä sitten tänne. Niin minäkin teen ja kuvien laatu on parempi kuin bloggerilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ööö, nyt mää vasta pihalla oonkin! ;D Siis lataan kuvat tänne linkin kautta? Tapahtuuko samalla tavalla kuin tavalinen linkittäminen? Mä oon vähän tollo näissä tietsi asioissa.

   Poista
 5. itelleni tuli ihan sama juttu muutama viikko sitten ja kyllä ketutti. itse en alkanut ostelemaan lisätilaa, vaan kylmästi poistin vanhoista postauksista kuvia.

  psst, myös kuvien koko vie merkittävän paljon tilaa.. siksi itse muokkaan aina kuvien koot niin pieniksi kuin mahdollista, ennen blogiin lisäämistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muutin tosiaan mun kännykameran asetuksia niin että ovat nyt 1280x768 pix eli on nyt ns. keskikoinen tän pitäis riittää nyt sitten siihen että saan latailla näitä ton google+ liittymisen takia ihan rajattomasti :) Eikä tarvii enää muutella koneella kuvan kokoa... Toivottavasti asia on kans näin. Latasin sitten myös uusimman version Picasasta ja on ainakin näin äkkiseltään vähän vaikeen tuntuinen. Ehkä mä opin sen sitten ajan kanssa kun vaan ehdin siihen vähän perehtymään... Toivottavasti tää ongelma nyt sitten tällä selvisi :)

   Poista
 6. Saat kuvat.fin kautta lisättyä kuvat bloggeriin, kun otat normaalisti postauksen luonnissa sen mistä ladataan kuvat postauksee, mutta valitset "URL-osoitteesta". Sitten otat kuvat.fistä haluamasi kuvan, lisäät osoitteeseen '/full' perään(tai oikeanpuolisesta napista hiirestä "avaa kuva uudessa välilehdessä) ja kopioit osoitteen siihen kenttään -> lisää valitut. :)

  Photobucketista saa kuvat tietääkseni samalla URL-osoitesysteemillä, mutta /full-juttua ei tarvitse tehdä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuren suuri kiitos! Tämä tieto onkin todella tarpeen :) Varmaan muitakin kiinnosti tietää kuinka tää linkitys tapahtuu. Kiitos :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)