torstai 19. huhtikuuta 2012

Futis kynnet, uus tukka ja vähän muutaki

Eilen illalla käytiin potkimassa jalkapalloa poikien kanssa ja muutenkin vähän happihyppelyllä, mullekkin vaihtelua tuohon liikunta puoleen :) Sitä oli suunniteltu koko päivä ja olikin kiva kun se ei mennyt mönkään vesisateen takia (päivällä tuli jopa räntää välillä). Voitte uskoa että meillä oli hauskaa ja pojat niin kuin minäkin pinkoi minkä jaloistaan pääsi pallon perässä.
No kuitenkin idean sain jo aamulla näihin kynsiin mutta en vain silloin ehtinyt näitä tehdä... tiesin kuitenkin käyttäväni uutta lakkaani jonka sain arvonnasta. Tässäpä on loppu tulos, eikö nää olekkin futis kynnet?!?Mietinkin mistä tää oli niin tuttu juttu, niin aamullakun etsin nuoremmalle pojalleni sukkia äkkäsin syyn siihen. Pojallani on vihreät sukat joissa on myös jalkapalloja :) Alimmaisen kuvan lakkojen lisäksi siis käytin akryyliväreijä mustaa ja valkoista...

Mun uus tukka jonka sitten ehdin eilen värjäämään :) Ois varmaan tullut vielä kivemman punainen jos oisin vaalentanut ensin hiuksiani, mutta kun tietenkään ei ollut vaalennusainetta kotona niin se jäi tekemättä. Mutta oon silti todella yllättynyt kuin PUNAINEN näistä tuli. Olen enemmänkin kuin tyytyväinen :) Tätä väriä täytyy tilata lisää!! Ja täytyy kyllä tehdä se vaalennus jossain vaiheessa ennen värjäystä. No niin kuva tulee tässä:


Eilen auringon paisteessa näytti vielä punaisemmalta, tänään aamulla kun oli pilvistä tän kuvan oton aikaan... meikä on muutenkin just sen näköinen että oon 10min sitten heränny ;D

Mitäs muuta... niin joo KKCenterhk haluaa tarjota lukijoilleni alennus koodin jolla saa tuotteista -10% alennuksen 31.1.2013 saakka. Koodi on : lepikossakuhisee
Laitan tämän myös tuonne sivupalkkiin :)

Niin ja sitten olikin postin täti taas kiva. Yllätyksekseni postin mukana tuli KLEANCOLORIN 9 lakka pulloa :) Esittelen ne sitten huomenna mutta sanon vaan että on ihan tosi kauniita lakkoja!

14 kommenttia:

 1. Oot tosi nuoren näköinen tossa kuvassa. Kysyisin papereita jos yrittäisit mun ravintolaan sisään:D
  Nyt kaikkialla kohistaa tästä värinpoistosta, aion itsekin kokeilla jossain vaiheessa: http://suosikki.fi/just-my-imagination/colour-b4

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usko pois täytän heinäkuun alussa 35! Kiva tietenkin aina kuulla että näyttää nuorelta :)
   Olipas aine, tota voiskin oikeesti kokeilla jollei ihan mahdottoman hintainen oo. Mä varmaan joutuisin kyllä ottamaan ton vahvemman version... mutta oishan se kivä nähä mikä mun omaväri nykyään on. Varmaan 20 vuotta sitten viimeks ollu oma väri hiuksissa :D Kiitos vain linkistä :)

   Poista
  2. Sillä mä sanoinkin kun tiedän, että et oo ihan parikymppinen enää -kuten en itsekään;) Luin käyttökokemuksia tosta värinpoistosta ja se ei kait oikeastaan palauta omaa väriä vaan poistaa kertymät ja epätasaisuudet värjätystä tukasta ja sille tasaiselle alustalle on hyvä laittaa uusi väri. Tietty pitemmässä tukassa tätä ongelmaa on enemmän, mullakin on latvat paljon tummemmat.
   Hinta on about 15€ ainakin Prismassa, kuulemma.

   Poista
  3. Tarpeeks kaukaata ja epätarkka kuva niin kummasthan sitä näyttää nuoremmalta ;D
   Ei toi 15€ ihan hirmuiselta summalta kuulosta joten taidampa napata paketin seuraavalla viikko kauppareissulla mukaan sikäli sen löydän meidän Prismasta :)

   Poista
 2. Hauskat kynnet! Tästä onkin hyvä suunnata futisreeneihin ;D

  VastaaPoista
 3. Ihanat on.. Tosi pirteä vihreä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää vihree oikein huusi noita jalkapalloja päälleen :)

   Poista
 4. Jos haluat pitää punaisen tukan niin en suosittele vaalennuksia olleskaan. Avaa hiussuomun ja väri lähtee vielä helpommin kävelemään päästä. Ainut jos haluaa käydä ottamassa Elumen värin, jolloin värinpoisto pitää tehdä.
  Mutta eikös ookkin ihana punanen! :D Joka suihkussa laitat hoitskarin kanssa saat hyvän värinaamion ni pysyy punanen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää punanen on mahtava!!! Mä tykästyin tähän niin kovin että :)
   Korjaa mua jos oon väärässä, mutta eikös nuo hiussuomut mee ihan itekseen kiinni, vai jääkö ne auki joka vaalennuskerran jälkeen? Siis määhän en ite noista mitään tiiä. Mutta toi mitä katoin tuolta jälleen myyjän sivuilta niin ne ainakin suosittelevat pohjalle ton vaalennuksen/värin poiston jotta väristä tulis puhtaampi ja kirkkaampi. Tai näin mä ainakin huonolla enkullani käsitin :)

   Poista
 5. ootko jo nähy china glaze boheman kokoelman?!?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps oon kuvia nähny, mulla on itseasiassa tuolla luonnoksissa postaus jo tehty kyseisistä lakoista :) Tulee piakkoin :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)