maanantai 16. huhtikuuta 2012

Holo-holo!!!

Tein jo eilen kynsihuollon, ja täytyypä sanoa etten kadu pätkääkään että vähän hätäilin... Toisaalta mulla oli hyvä tilaisuus viilata kynnet ulkona joten en tarvinnut maskia tai muitakaan pyyhkeitä suojaamaan vaatteita (hyvä syy yhdistää poikien ulkoilu ja kynsien laittaminen :) Täällä siis paistoi todella ihanasti eilen aurinko :D
Niin no, kynsiin en siis tehny käytännössä mitään ihmeellistä, poistin värilliset geelit ja kirkkaat tilalle. Mutta sitten olikin ongelma mitä tekisin kynsille tuolla lakkausrintamalla. Päätin aloittaa kokeilun uusilla lakoilla ja päätin tuon auringon paisteen takia laittaa uutta holo lakkaani joka tuli muiden Nfu'Oh lakkojen kanssa mulle. Kyseessä on siis vaaleansininen hololakka.
Laitan tässä välissä kuvia jotta näette kuin kaunis tää on. Koristelut päätin jättää minimiin. Kukka strassit jokaiseen kynteen ja thats it :)

 Näissä kuvissa näkee tuon eron taas salaman ja ilman salamaa välillä...

Nämä kuvat on otettu ulkona auringon paisteessa... voitte uskoa että nää oli paljon kauniimman näköiset vielä luonnossa!!!! Tässä on lakka jonka ostoa tuskin tuun ikinä katumaan!Mikä tässä lakassa on erittäin mielenkiintoista on se että holo efeksti näkyy vaikka ei kynnet nyt just sillä hetkellä oliskaan kirkkaassa valossa, tietenkin siis huomattavasti hillitympänä mutta kuitenkin. Tätä en ole huomannut muissa mun lakoissan (paitsi tuo mun holopäälyslakassani... heh!) No tämän kokemuksen myötä olen entistä rakastuneenpi holo lakkoihin <3

Hoksasin muuten että noita huulitatuointeja on alkanut näkymään muillakin blogeilla. Tästä rohkaistuneena itsekkin päätin koittaa niitä jotka tulivat mulle siitä MiMaxin finaalipaikasta. Olipa kokemus :) Oli ainakin hauskaa ja meinaan kyllä laittaa itselleni sen toisen parin vapuksi :)

paketti siis näyttää tältä ja kysessähän siis
huulitatuoinnit ei huulifolio.

tältäpä se kuvio itse saamissani näyttää

takaata ja irroitetut huulet jo. Noissa on aika hyvät leikkaus merkit.. eikä mittaaminen
ollut mitenkään kamalan hankalaa. Ens kerralla kyllä osaan vielä paremmin :)

No niin huulte valmiina, vähän jäi tuo ylähuuli hupsusti, mut joo se oli
se eka jonka laitoin ....

Idea on ihan kiva jos tykkää räiskyvistä väreistä.
Tatuoinnit tuntuu mielestäni huulilla ehkä himpan verran liikaa, ja kohderyhmä onkin varmaan teinit eikä tämmöiset kotiäidit jotka alkava olemaan "ikäloppuja" niin kuin minä... Mutta voisin tosiaankin kuvitella ostavani esim. mieheni siskon tytölle näitä joka on muuten Manga tyylin perään... Mutta joo omaan käyttöön vapuksi nuo omat jää, saahan sitä vanhuskin hauskaa pitää :)

10 kommenttia:

 1. Mahtava hololakka tuo! Ittellänikin olis tarkotus tilata pari nufun lakkaa tässä lähiaikaoina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, suosittelen ainakin tätä kysesitä lakkaa lämpimästi :)

   Poista
 2. on kyllä tosi komia holo! :)) Oisko mahollista kenties joskus saaja tuto noista huulitatuoinneista? :)

  http://mumskis.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komia on! No mun tarvii kattoo ehdinkö silloin vappu aattona kuvia napsimaan kun noi toisetja viimeiset laitan paikoilleen... Tuskin tulee itselleni ostettua näitä. Eri asia jos jostain saan :)

   Poista
 3. I really like these blues nails. Nicelly done and pretty.

  VastaaPoista
 4. Upea lakka ja upea pullo sen voisi ostaa jo ihan tuon pullon takia :D Nimimerkillä-Liisa Ihmemaassa, aloitteleva kynsibloggaaja joka nyt pyörii ihmeissään blogista toiseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullot sai olla kaikissa lakoissa näin ihania varsinkin mulla on noi pullot mm.sisustus elementtejä olohuoneen seinällä :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)