keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Lisää pääsiäismunia

Niin siis tänään saatte nähtäväksi kiekolle maalattuja kynsiä. Oon nää tehnyt aikoja sitten, otin vähän varaslähtöä pääsiäiseen. Kivat kiekolla, mutta täytyy kyllä myöntää etten välttämättä kynsille saakka näitä tule koskaan maalaamaan ;)
Käytetyt maalit ja lakat... Pohjalla siis China Glaze Gaga For Green ja sen päällä vielä Sour Apple. Todella kiva yhdistelmä jo ilman maalauksiakin. Tulee varmasti näkyymään myös myöhemmin :D Muut ovatkin sitten akryyli värejä... paitsi tietysti päälyslakka. Aika pikantin lisän antaa tuolle ns. etusormelle tuo kaunis kynsikoru rusetti. Olen sen saanut testattavaksi Ihanat kynnet verkkokaupasta. Olen myös ostanut nuo neon väriset akryylivärit samaisesta paikasta :)

Mitäs muuta... niin tänään onkin ollut ihan kiva päivä :) Oon saanut paljon mukavaa sähköpostia :) Olen osallistunut jälleen yhteen tutkimukseen tällä kertaa pääsin tutustumaan lehteen. Nää on muuten ihan kivoja juttuja. Osallistuisin varmaan enemmänkin jos vain huolisivat mut :) Muutenkin näytteet on aina jees juttu! Tällä tavalla olen löytänyt muutamia ihan huippu tuotteita omaan käyttöön joita tuskin muuten olisi tullut hommattua.
Niin joo ja Sofi neidin entinen omistajakin kävi tänään kylässä, musta oli kiva nähdä taas ja vaihtaa kuulumisia. On muutenkin kiva tietää että he tahtovat olla tekemissä ja ajattelevat Sofia. Sofi sai tuliaisiksi uuden kaulapannan ja kisunnameja :)

Sittenpä vielä ähän loppuun MiMaxin huhtikuun tarjous... kannattaa muuten hyödyntää!

Kuva on lainattu MiMaxin etusivulta TÄÄLTÄ
Musta on muuten tosi kiva juttu nuo kuukauden tarjoukset, itselleni ainakin kun ehdin ne hyödyntämään itselleni sopivana ajankohtana. Mitäs mieltä te olette noista koko kuukauden kestävistä tarjouksista?

Osallistuiko monikin noihin MiMaxin ja Sanna Taran lakkauskilpailuihin? Nehän ovat jo päättyneet ja voittajatkin selvinneet :) Todella hienoja kynsiä molemmissa kisoissa. Itse osallistuin molempiin. MiMaxin kisassahan pääsin finaaliin saakka :) Mutta en pärjännyt sen paremmin, mutta ei se mitään todella upeat kynnet kyllä voittivat (voittajien kynnet täällä)! Hienot kynnet voittivat (voittaja kynnet täällä) myös Sanna Taran kilpailun. Onnea kaikille voittajille hurjasti jos vaikka satutte tätä lukemaan :)
Kilpailu kynnet postaan sitten pääsiäisen jälkeen :)


5 kommenttia:

 1. Hienoja =) On se hyvä että on munaa kynsillä, kun kaupoista ne on loppu ;)

  VastaaPoista
 2. Mä osallistuin Sanna Taran lakkauskilpailuun, tuloksena ei menestystä. Pakko sanoa kyllä, että 40 parhaan joukossa oli kyllä monet hienommat kynnet kuin voittajakynnet. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan siellä 40 joukossakin tosi hienoja, mutta niinhän se on että nää on ihan puhtaasti makuasioita :)

   Poista
 3. Kiitos :) Joo mä kuulin kans ja varmaan huomenna pääsen itsekkin "munapulan" toteamaan. Onneks meillä ei vielä pojat tajuu ton koristelu maalaamisen päälle, niin ei haittaa vaikka ne oiski loppu, aika harvoihin ruokiin kun tulee käytettyä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siis toi oli Mialle tarkoitettu vastaus... Mitähän lie taas koko ajan sekoilen??? ;D

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)