sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Markkina humua ja sinisiä kynsiä

Tänään on jälleen kaunis ilma ollut koko päivän. Tämähän suoranainen ihme koska yleensä jostain syystä täällä sataa vettä kun täällä on markkinat. No onneksi osuttiin sellaiseen rakoon sinne markkinoille että siellä ei edes ollut hirveetä ruuhakaa. Minun hermojanikaan ei kiristellyt yhtään vaan jopa nautin kerrankin katsomisesta ja siellä kävelemisestä. Hirveestihän sieltä ei tullut osteltua. Espanjalaisia makeita mansikoita pari litraa ja pojille vappupallot. Sieltä sitten ruokakauppaan, ei tippaleipiä eikä munkkeja saati simaa... kiitos ei nyt niille! Onneksi pojat eivät osaa vielä niitä edes kaivata. Parin vuoden päästä taitaa olla asian laita vähän eri. Annoin kuitenkin yhdelle mielihalulle periksi ja kävin hesestä hakemassa ruokaa... itselleni burger-salaatti ja nyt ei sitten passaakkaan tuollaisille mielihaluille antaa periksi ainakaan kuukauteen...
Paino ei oo hievatanut suuntaan tai toiseen oikeestaan viikkoon mutta tätähän tää on. Niin tuttua... välillä jumittaa ja sitten taas paino putoaa ihan huminalla, periksi ei vaan saa antaa.

Kynnet tein eilen illalla ja päädyin kokeilemaan muun uusinta XL-laattaa A jonka siis olen MiMax:ista ostanut. Ekaa kertaa kuvio olikin haasteellisempi laittaa, en meinannut saada kohdistettua jatko leimausta kohdilleen :) Ja sen kyllä huomaa... mm. peukussa on kuvio ihan miten sattuu ;D Onneks kauempaa ei niin huomaa.
Pohjalle laitoin myös ekaa kertaa mun Nfu'Oh 69 lakkaa. Todella kaunis olis ollut ihan pelkästäänkin, mutta oli niin kova hinku kokeilla uusinta laattaa. Tämmöiset aika graaffiset näistä mun kynsistä tällä kertaa tuli :)


Mä oon nyt tässä yrittäny katella semmoista asiallista kynsiviilaa... sähköistä siis joka ei ois ihan niin tuhottaman kallis... oon viettänyt senkin takia ebayn puolella varmaan tunnin jos toisenkin ja sieltä varmaan myös tilaankin, mutta ihan siis asiasta näkkileipään ajattelin tiedustella mitä olisi kiva siihen 1v. arvontaa tuotteita hommata? Jotaki vähän erillaista... ja tarttisko kaiken olla sitten kynsiin liittyvää vai oisko kiva että palkinnossa ois mukana jotain muutakin??? Kertokaahan mielipiteitä! Jotenkin musta vaan tuntuu että esim. noita kynsitarroja on melkein jokaisessa arvonnassa mukana...


11 kommenttia:

 1. Mielestäni hyvä arvonta palkinto olisi kynsilakkoja, dotting tool,koristelusiveltimiä, kynsiteippejä ja lahjakortti esim. johonkin vaatekauppaan;)

  VastaaPoista
 2. Kynsiin liittyää ehdottomasti!

  VastaaPoista
 3. Kaikenlaisia kynsiin liittyvää ;)

  VastaaPoista
 4. en jaksa kirjautua nyt29. huhtikuuta 2012 klo 19.39

  Kaiken laista kynsiin liittyvää ois kiva jos tulis ainaki 1 china glaze

  VastaaPoista
 5. Kynsiin liittyvää ja esimerkiksi joku tosi kosteuttava kynsinauhavoide ja käsirasva tai joku muu kiva lisä siihen. :)

  VastaaPoista
 6. Ois kyllä mielummin kiva jos liittyis vaan kynsiin, mutta eihän siinä tarvi olla kynsitarroja.. voi olla jotain muutakin:)

  VastaaPoista
 7. Mäkin tilasin noita levyja mut en saa niitä toimimaan :( oonko jotenkin vähä-älyinen :D sen kalvon sentään tajusin ottaa pois päältä.

  R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskin nyt kuitenkaan vähä-älyinen ;D Mutta aika moni asia voi vaikuttaa, kuten mm. minkäläista kynsilakan poistoainetta käytät. Paras olisi semmoinen jossa ei ole mitään hoitavia öljyjä. Stamppereissakin on eroja, jotkut karhentavat tyynyä vähän, itse en ole sitä vielä kertaakaan joutunut tekemään. Sitten leimaamisessa saa kyllä pitää ihan kohtalaista kiirettä, jos jää mietiskelemään niin lakka ehtii kuivahtamaan ja toki myös lakalla jota käyttää on merkitystä, kaikki eivät vain sovi... ja joskus on vain myönnettävä että laatassa on vikaa... :(

   Poista
 8. Kaikkea kynsin tietty :)

  On niin ihanat siniset että... <3

  Ei noi minunkaan leimalaatat ihan toimi mut välttää kuitenkin :)

  http://lakkaaddikti.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo om mullakin joitain huonoja tapauksia kuten esim. mun bundlemonsterit... Iyh kun on kökköjä! Mutta suurin osat toimii kuin unelma, ny vielä ku löytäis sen isomman stampperin niin oisin iki onnellinen! On noi mun kynnet jo niin pitkät ettei tavallisella enää riitä pituus ja siks saa säätää toin yhdistelyn kanssa.

   Poista
 9. Toiveet on otettu huomioon, kiitos kaikille kommentoineille :) Kynsiin liittyvää siis tulossa, kaippa mä saan siitä palkinnosta tehtyä silleen oman näköiseni :) Onhan tässä vielä reilu kk aikaa kasata se!

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)