lauantai 28. huhtikuuta 2012

Myytävät fimo niput

Niin on pitänyt kiirusta taas tämän päivän että. Pääsin käymään kampaajalla ja ny on ihan lyhyt kesätukka. Kirpparilla kävin myös ja samalla sain hoidettua päivän lenkin :) Ei yhtään pöllömpi suoritus! Täällä on siis todellakin ihana ilma, vähän tuuleskelee mutta mua ei ainakaan haittaa ollenkaan.

Mutta jos sitten itse asiaan. Tätä ei ole mitenkään ihmeellisesti mainostettu tai muutakaan, ja näitä en laita tuonne myytävä sivulle ainakaan näillä näkymin ollenkaa... mutta lupasin laittaa noita fimoja joista olisin halukas luopumaan tänne... Kyseessä on siis puolikkaat fimopötköt eli yhden pätkän pituus on n.2,5cm. Ne ovat 5kpl:n nipuissa ja niissä myyn ne. Hintaa yhdelle nipulle tulee 1,50€ + postarit.
Homma etenee niin että nippu menee ensiksi sen varanneelle. Nippu varataan kommentoimalla minkä nipun tahtoo ja laittaa siihen myös sähköposti osoitteensa... laitan takaisin päin sitten sähköpostia joissa osoitteetja tilinumerot vaihdetaan. Fimot postitan kun rahat näkyvät tililläni... eli raha vaihtaa omistajaa vain ja ainostaan tilisiirrolla ei kirjekuoressa. Ja tässä tässä tulee niput:

A-nippu

B-nippu

C-nippu

D-nippu

E-nippu

F-nippu

G-nippu

H-nippu

I-nippu

J-nippu

K-nippu

L-nippu

M-nippu

N-nippu

O-nippu

Siinäpä ne. Kommentoi mikäli haluat näistä jotain :) Postarithan tulevat olemaan 50g saakka 2lk:ssa 0,60€. Ai niin ja tuolla myytävänä sivullahan on valmiiksi siivutettuja pusseissa... jos sieltä haluat niin toki voidaan yhdistää :)

4 kommenttia:

  1. Niput, C, D, E, F ja O? :)

    nailsandlife@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. Mä ottaisin tuon G nipun siellä on tuo ihana rusetti :)

    Fanny-91@windowslive.com

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)