tiistai 10. huhtikuuta 2012

Vedenalainen maailma osallistujien kynsikuvia osa 2.

No niin lupaamaniani kilpalun kynsikuvia lisää.... Huomenna loput :)

-caramel-

KynsilleM

Tilhi

caro

Linnea

tintti

Charissa

lotta

Yue

HANI

Marja
Elikkäs tässä taas 11 osallistujaa :) Hienoja eikö? Musta taso on ollut korkea kisassa, ottaen huomioon tuon melkoisen hankalan aiheen. Huomenna loput kymmenen.

3 kommenttia:

  1. On kyllä hienoa, että tällaisia harrastajien kesken olevia kilpailuja järjestetään ! Ja kyllä mami on ylpeä, kun Marjakin uutena harrastajana otti osaa ;) Lisää vain kisoja ja harrastajat saavat enemmän osaamisestaan irti ja oppivat samalla uutta!Ja kiva on Mirja myös blogisi, lisäksi kun täällä on hyviä vinkkejä ollut * käyn välillä aina ihmettelemässä tyttären tekemiä kynsiä kyläreissuilla * .

    VastaaPoista
  2. No vain kiitoksia Marjo :) Musta oli todella mukavaa järjestää kilpailu ja tämän kokemuksen myötä kilpailut eivät jää tähän. Osaanottajia oli mahtavasti, ens kerralla joku muu sitten :) Onneksi meitä harrastajia on paljon ja sana leviää todella mukavasti näistä kilpailuista mainostamalla, itsekkin tykkään osallistua näihin lakkauskisoihin. Omaanihan toki en voinut ;D

    VastaaPoista
  3. On kyllä hienoja kynsiä tullut tähänkin kilpailuun ja näistä saa paljon ideoita, joita vois omiinkin kynsiin toteuttaa. Kiva kun ei ollut mikään niin perinteinen aihe tällä sun lakkauskilpailulla, kuten joku kevät tai talvi tms. Kaikki kynnet on jotenkin heti tosi persoonallisia, kun on erikoisempi aihe. Hienoa nähdä kaikkien osallsitujien kynnet. :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)