keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Vedenalainen maailma osallistujien kynsiä osa 3.

No niin viimoista osaa viedään eli viimeiset kymmenen kuvaa tulee tässä :)

Henni

Nanne

Inkku

Nora

Jane

piukup

Jenni

Sanniau-

Kiisi-Keiju

SilkkiKiehkura
No niin nyt on kaikki esitelty. Olen sitä mieltä että kilpailu oli todella onnistunut ja taso oli huima!!!!

Seuraavaa lakkauskisaa olenkin jo meittinyt mutta se tulee olemaan ajankohtainen varmaan vasta loppu kesästä on meinaan tuossa kesäkuun alussa mun blogin 1v. synttärit ja sen yhteyteen järkkään sitten arvonnan. Palkintoa alan siihen pikkuhiljaa hommaamaan :) Jotta saan sitten kunnon palkinnon kasaan. Muutenkin teitä lukijoita alkaa olemaan kohta se seuraava tasa sataluku... jos vaikka sen kunniaksi myös panostetaan siihen palkintoon kunnolla... sikäli se saadaan sitten kasaan ennen tuota kesäkuun 4.päivää :) No katotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan...

Tänään aloitin taas muuten laihdutuskuurin (vaihteeksi!!!) apunani on nuo ihanat  Nutriletin tuotteet, näillä olen aikaisemminkin saanut kunnon startin. Ainakin pari viikkoa on tarkoitus näiden avulla keventyä ja sitten korvaamalla osa ruuista näillä...  tahdotteko ens keskiviikkona tietää kuin paljon on pudonnut? Muuten en aio sen ihmeemmin täällä tätä suitsuttaa, väliaika tietoja saatte jos haluatte. Tänään on sitten liikunnallinen osuus Zumbaa @ olohuone :) Saapa nähä mitä tuo mun selkä/lonkka siitä tykkää... Toivottavasti ei kyttyrää!
Huomiseen... silloin saattekin nähä mitä ihanaa sain Nailsuppliesilta tänään :)

3 kommenttia:

 1. Minua ainakin kiinnostaisi millaisiin tuloksiin pääset. :) Pitäis itsekin alkaa tehdä jotain tälle painolle, kun on niin yläkanttiin... :/ Miksi, oi miksi ruuan pitää olla niin hyvää?!

  Ihania kynsiä, btw <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo siis mullahan on tuota ylimääräistä massaa ihan kauhiasti liikaa... ja sainkin tuossa pudotettua sitä ihan hienosti, mutta kas kummaa kun tervys alkoi reistaamaan niin alkoi kaikki makeakin taas maistumaan ja niin lähti mopo taas käsistä! Jospa nyt taas pääsis kuosiin ja keventymisen makuun :)

   Poista
 2. Mä laihdutin viime vuonna tosi paljon, ja aloitin Nutrileteilla ja vastaavilla. Siitä jatkoin ihan laskemalla kaloreita, ja nyt on painossa pysytty puolisen vuotta kalorilaskennan avulla. Paljoa ei tarvi edes laskea enää, kun oppii ;) Onnea vaan matkaan, se on ihanaa, kun pääsee vauhtiin!

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)