sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Virvon varvon aprillia ja suklaa munat kynsillä

Jopas on päivä taas... meillä oli pojat heti aamusta niin täpinöissään kun pääsevät virpomaan tänään. Antoivat mun maalata kasvotkin ihan mukisematta vaikka tiedän että se kutittaa ihan tuhottomasti. Suunnitelmissa oli käydä nämä meidän naapurit läpi joiden kanssa ollaan enempi tekemisissä eli 5 paikkaa läpi. Olihan kyseessä poikien eka virvonta kerta. Illemmalla mennään mummilaan virpomaan. Joo mutta alku toteutui hienosti ja pojat aivan onnessaan siihen saakka kun viideskään ovi ei auennut :( Noh, onneks edes kotona saadut pääsiäismunat lohduttivat jonkun verran... Mutta kattokaas kuin komiat pojat ja virpojat mulla oli :)
Äidin söpöläiset <3

No niin ja sitten hyvällä syyllä pääsiäistä myös kynsillä... näitä tuleekin sitten ens viikon aikana melko monet... voisiko jopa sanoa teema viikkoa pukkaa. Katotaan nyt kuin monet ehdin toteuttaa :) En ota stressiä tuleeko niitä nyt viidet vai seitsemät. Tulee kuitenkin :) Mitäs mieltä olette näistä?

Hupsis... kuvasta on jäänyt näköjään tumman ruskea lakka pois jota käytin leimaamiseen... Se siis oli Nivean  61 Chocolat Carat niminen lakka. Valkoinen Konadin lakka oli toinen leimauslakka. Pohjana kynsillä on uusi  China Glazen Dress me up. XL-laatta on D, ja toisena laattana käytössä oli pääsiäis teema laattani, kultainen ohut lehtipaperi olikin hauskaa laitettavaa kynsille kun sen oli tarkoituskin näyttää revityltä :)

Niin joo ja tänäänhän on sitten vihon viimeinen päivä aikaa osallistua blogin kynsilakkauskilpailuun. Eli vielä ehtii osallistumaan  klo.23.59 saakka. Niihin jotka laittavat osallistumisensa myöhempään illalla siis klo.21 jälkeen laitan vahvistus viestit sitten vasta huomenna... ymmärrettävästä syystä, mä ja mun muksut mennään ajoissa nukkumaan... :) Mutta siis vielä ehtii hyvin osallistua jos haluaa... nyt osallistujia on vähän alle 30 :) Klik-klik sivupalkista pääsee suoraan ohjeisiin ja muuhun tarvittavaan tietoon...

13 kommenttia:

 1. Ehkä kerkiän sittenkin osallistumaan :) muistin että se loppu jo eilen

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka suloisia poikia <3 Ihana pupupuku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pupupuku oli viimeistä kertaa päällä nyt... on jo lahkeista lyhyet, mut onneks saappaat peittää :) Ens vuonna kuulemman Atte (mun nuorempi tahtoo olla kissa ja vanhempi poikani Pyry meinas olla monsteri ;D Ehkä sitten niin...

   Poista
 3. Voi kun kivat kynnet! (: Hauskaa ettei alla ole ihan perinteinen pääsiäisväri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, näin suklaan ystävänä ensimmäisenä tietenkin mulla mielessä suklaa munat ja se vielä että toi uus CG:n lakkani oli aivan täydellinen siihen... musta nää onnistui vähän yli odotusten. Monta kertaa kun käy niin että saan vision joistan kynsistä niin toteutus menee ketuiksi ;D

   Poista
 4. Osallistutaan.. vaikka kynnet epäonnistui aika lahjakkaasti_:D suunnitelma hyvä, toteutus ei;)

  Meillä ei paljon virpojia oli näkynyt:( karkit on virpojille ostettu ja ovi avattais, mutta sen ikäisiä ei näy täällä enää olevan.. Sukulaisnoidat oli ainoat jotka kävivät:D Noin suloisille pääsiäispupuille/kissoille luulisi ovien avautuvan!:o Jotkin ihmiset ovat todella vastaan palmusunnuntain virpomista tai sitten ei ole kotona:) Mutta oma mielipiteensä kullakin!=)

  Ainiin ja supersyötävät kynnet:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva :) Musta noista kynsistä joilla on osallistuttu ei ollut yhdetkään epäonnistuneet! Valinta tulee olemaan todella vaikea! 32 osallistujaa joka on mielestäni todella hienosti kun ajattelee että oli mun eka kisa kyseessä :)

   Siis ihan oikeesti mä en nähnyt yhtään virpojaa, eikä meilläkään siis käynyt yhtään (mihin normaalitkin kävijät olivat jääneet???) Meillä ovi avataan ja joka kerta ovat palkkansa saaneet.
   Onneksi pojat tosiaan pääsivät sitten Mummille ja Papalle edes virpomaan.

   Kiitos :)

   Poista
 5. mahtavat pääsiäiskynnet!! :)

  http://jivingsoul.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Onpas munarikkaat kynnet... hauskat ;)!
  Voi kun pojat on niiiin nättinä :)... harmittavaa, ettei ovia avattu... ehkä olivat omalla virpomis reissulla??
  Toi on muutenkin niin katoava perinne nykyään, ettei sen luulisi ihmisiä haittaavan , silti aina löytyy marisijoita ja saas nähä, miten monta kirjoitusta aiheesta on taas meiän paikallislehdessä... muistuu vaan mieleen eräskin vuosi, jolloin kirjoittelu oli lievästi sanottuna törkeää.. kun lapset kävi kuulemma ovien takana kerjuulla... voi elämä :((!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on taas näitä ideoita joita pasahtaa just ennen nukahtamista mieleen... :)
   No noi joissa käytiin ei oo juurikaan lapsia, seinä naapurissa kyllä ja sit yhdessä on 15v.poika joten en usko että hää ainakaan on ollut virpomassa ;D Mutta joo, pääsivät sitten illemmalla virpomaan Mummille ja Papalle se auttoi paljon ja lievitti surua. Ens vuonna mennään sitten vähän pidemmälle... varo vaan tullaan sunkin ovelle vielä! :D
   Tänäänkin oli taas näitä avautujia, mutta onneks oli myös niitä jotka pitävät muksujen puolia. Musta jos on pukeutunut asiallisesti ja nähnyt vaivaa vitsojen koristelussa ja osaa vielä tuon virvon varvon lurituksenkin niin se EI ole kerjäämistä, mutta onhan tosi että on paljon sellaisia jotka tulevat ovelle paljas pajunoksa kädessä ja mitään arkivaatteita kummempaa ei ole niin jää mullakin palkat antamatta... se on jo kerjäämistä ja ahneutta. Onneks näitä ei usein oo tullut, mutta pari kertaa kuitenkin.

   Poista
 7. Olin ihan varma että jätin kommentin tänne, mutta taisinpa muistaa väärin. Kivat kynnet ja aivan ihanat virpojat :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)