lauantai 5. toukokuuta 2012

Marimekon Kaivo kuosi käsittelyssä ja hohtavia kynsiä

No niin tässäpä vasta simppeli ja näyttävä kuosi ajattelin kun valitsin tämän tänä päivänä kynsilleni. Arvatkaas oonko muutaman ärräpään päästänyt suustani. Oli muuten tosi hankala saada näistä millään tavoin edes yhtään symmetriset... Niin oispa pikkuisen helpompi tehdä isompana, mut hitsi ku kynnet on pienet ja vaikka sivellinkin olis pieni niin tuntuu ettei se oo kuitenkaan tarpeeksi pieni. Pohjalakka näytti hyvältä vielä pelkästään kynnellä, mutta sitten kun siihen lisää vielä mustaa niin tuntui että punainen katosi kynsiltä kokonaan. Käytin siis China Glazen Vision Of Grandeur lakkaa. Ehkä kirkkaamman punainen olisi ollut parempi... mutta kun löytyi melkein saman sävyinen taas hyllystä niin tahdoin stä kayttää.
Huoh! No nyt kynnet ovat kuitenkin tehty ja olen helpottunut ja ihan kohtalaisen tyytyväinenkin. Mutta joo täytyy myöntää että nämä ovat sellaiset joita voi kutsua "kaukaa kauniiksi".
Kuosin on suunnitellut Armi Ratia. Itse tykkään tästä syvän punaisesta eniten, muitakin värejä siis löytyy...


Mitään käytettyjen lakkojen kuvaa en nyt ottanut koska käytännössä en käyttänyt kuin tuota punaista lakkaa ja Seche Viteä + mustaa ja valkoista akryyli väriä.
Että semmoiset näin teema viikon neljäntenä päivänä :) Nyt alkaa olemaan lievää valinnan vaikeutta kun olis vielä niin monta hyvää kuosia valittavana. Hmmm... saapa nähä minkä huomenna sitten valitsen.

Niin tosiaan eilen sitten ensin testasin yhdelle kynnelle Tuo MiMax:ilta ostamaani BYS:in pimeässä hohtavaa päälyslakkaa. Lakka herätti jonkin verran keskustelua niin puolesta kuin vastaan ja mää olin siinä vaiheessa vielä ihan ummikkona kun en ollut oikeestaan ehtinyt sitä testaamaan. Tuumasta toimeen sitten. Lakkasin eiliset kynnet vielä tällä päälyslakalla. Ja juu oli kyllä vähän tahmaisen oloista. Itse pulloon ja siveltimeen olin kyllä tyytyväinen ja kun malttoi niin lakkakin levittyi ihan ok kynnelle. Kuivui ihan kohtalaisen nopeaan, ei tietenkään pikakuivattajan nopeudella vaan silleen kuin peruslakkakin kuivuu. Ei mennyt odottaessa mulla ainakaan hermot. Sitten oli kokeen haastavin vaihe... hohtaako? Pari minuuttia lampun alla ja äkkiä pimeeseen veskiin :D Ja sitten mun känny ei suostunut ottamaan pimeässä kuvia!!! Onneksi on vielä toinen kamera hätävaroina ja se toimi :) Eli tässä alla kuvat. Ja ihan hyvin musta nää näyttää hohtavan. Ja tuli vielä sitten huomattua että hohti neljän kieppeillä yölläkin kun heräsin rauhoittelemaan mun painajaisia nähnyttä poikaani... ei tosin noin voimakkaasti, mutta niin että pimeessä näkyi ihan selvästi mun kynnet :D
Huomatkaa että siis nuo kohdat joissa on valkoista alla hohtaa huomattavasti paremmin kuin nuo kohdat joissa on muita värejä alla :) Ihan hyvä tuote mun mielestä ja hintansa väärti.

8 kommenttia:

 1. Ihan tajuttoman hienoja kynsiä teet! Löysin sun blogin vasta ja jään kyllä lukijaksi. Jos haluat käydä vastavierailulla mun blogissa niin: http://essis-thenailadventure.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Kiitosksia oikein paljon, kiva kun jäit lukijakseni. Toivottavasti viihdyt juttujeni ja kynsien parissa :)
  Käyn kyllä mielelläni vastavierailulla, kiitos linkistä :)

  VastaaPoista
 3. Nää kynnet on ihan älyttömän hienot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onhan noi ihan kivat ku kauempaa katsoo. Ihan lähi etäisyydeltä en kehtaa etes katella ;D

   Poista
 4. oot todella taitava tekeen noita lakkauksia ja kiva toi hohtava lakka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Joo mä tykkäsin tosta hohtavasta lakasta kans. Tulee varmaan syksyn myötä enemmän käyttöön, mut piti ostaa jo ku halvalla sain :)

   Poista
 5. Arvaas onko täällä mennyt enemmän ja vähemmän pieleen :D
  Ei onnistu niin ei onnistu eikä oikein inspiraatiota löydy enään. No kaiken näkee sitten kun ehdin blogin päivittämään :D

  Noi sun kynnet on nätit :) ja sait paremmat kuvat pimeässä kuin minä.

  http://lakkaaddikti.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneks noi on yleensä semmoisia ohi meneviä kausia kun kaikki tökkii ja menee pieleen... on ihan itelläkin noista kokemuksia.

   Kiitos, ihme että ylipäätään sain kuvia noista hohtavista kynsistä. Onneks mulla on hätävarana vielä toi mun pikkuinen digikamera :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)