keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Marimekon Melooni ja Sateenkaari teema viikon päätteeksi

Kamala tämmöisiä päiviä kun aika tuntuu lentävän ihan siivillä! Niin kynnet saivat huollon jälleen tänään... peukun töksäytin loistokkaasti johonkin siivotessani eilen ja siinä sitten napsahtivat molemmat sivut. Joten korjausta tänään kehiin. Illan pärjäsin erkkari teippauksella, muuten pysyy yllättävän hyvin lakatulla kynnellä kiinni :) No niin siis huollon ja korjailujen yhteydessä lyhensi taas kynsiä jonkin verran samoin kuin muoto muuttui vähän ihan vaihetelun halusta.
Viimeistä päivää viedään teemaviikosta. Ja tämä päivä oli musta ehdottomasti hankalin päättää mitä teen kynsille joten ehkä vähän lipsuin kun otin kaksi kuosia tähän mukaan, mut hei kädessähän on viisi sormea joten mahtuuhan näihin ;D
Eli kuoseina on siis Melooni ja Sateenkaari, molemmissa samat suunnittelijat jotka ovat Maija ja Kritina Isola. Valitsin tuon sinivihreän kuosin ihan siksi että mulla oli siihen paremmin lakkoja.

Tässä kuosit joita käytin mallina:


 Vasen ilman salamaa ja oikea salaman kanssa .

Vaikka nämä olivatkin kivoja tehdä niin olen ihan onnellinen siitä että viikko tuli täyteen. Saanpa antaa poikienkin taas valita äiteelle lakkoja. Eivät oikeen tupanneet ymmärtämään miksi en lakannut niillä lakoilla jota he valitsivat...

No niin se tuli sitten neljä viikkoa täyteen laihduttamista ja saldo on tällä hetkellä 4,5kg. Olen enemmän kuin tyytyväinen ja aatelkaa mulla junnasi paino melkein viikon verran :) Nutrilettia syön enään todella satunnaisesti ja silloin kun en jostain syystä ehdi tehdä itselleni välipalaa. Muutenkin noudattelen nyt tuota karppaamisen ruokavaliota, en tosin ihan sieltä jyrkimmästä päästä... syön kyllä hiilihydraatteja mutta en perunaa, sokeria tai erikoisleipää lukuunottamatta leipääkään. Kuituja tietenkin on pakko syödä jotta vatsa toimii mutta niitäkin saa tarpeeksi kun vaan vähän panostaa siihen mitä suuhunsa pistää.
Kaikkein vaikein mulle on oikeestaan tuo rasvan käyttäminen. Sitä pitäsi syödä yllättävän paljon... mutta onneks on pähkinät! Mun päivän pelastajat :D

No se siitä hehkuttamisesta...
Ihan asiasta toiseen aiheeseen. Onko mahdollisista tulevista teemaviikoista toiveita? Ihan heti tuskin semmoista pykään pystyyn mutta jos on joku sellainen aihe josta riittäis 7 päivälle aihetta niin saapi ehdottaa :)

6 kommenttia:

 1. Jotenkin tosi ihanat, mutta silti niin räikeät.. Jäin näistä nyt ihan kahdelle kannalle, mutta taitaa se tuonne positiivisen puolelle enemmän kallistua kun noita on vähän aikaa katsellut. (:
  Tsemiä laihdutukseen! (:

  VastaaPoista
 2. Joo tulikin yllättävän räikeet, mutta onneks mä tykkään vihreestä tosi paljon niin siinä sivussa menee sitten kaikki muutkin värit. Kyllä nää huomenna saa lähtöpassit kuitenkin :D
  Kiitos, tsemppaus on aina tarpeen!

  VastaaPoista
 3. Nyt kun oot marimekon menny, niin ootko koittanu tehdä vallilan mallistosta kynnet? Mä oon ite tykästynyt noihin vallilan kukka kuvioihin, vois olla jopa kohtuu helppo tehdäkkin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu onhan siellä Vallilallakin kivoja kuoseja, pitäskin käydä vähän mallistoa vilkuilemassa josko sieltä kymmenkunta löytäisin jotka sais kynsille sovellettua :) Kiitos hyvästä ideasta ElMa.

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)