perjantai 11. toukokuuta 2012

Metallisia helmen puolikkaita kukkasin

Miksi kynsille on niin vaikea keksiä nimiä??? Tänään siis on tämmöiset niittimäisen tyttömäiset. Musta tuntuu etten oo ikuisuuksiin laittanut mitään oikeen punertavaa kynsille, no ei tääkään oo oikeestaan punertavaa vaan ennemmin lilaa. Mutta onhan tää kuitenkin vähän eri kuin vihreä jota on nyt jostain syystä näkynyt useammissa eri sävyissä mun kynsilläni. Eihän kenellekkään oo jääny epäselväksi, että tykkään vihreästä väristä ;D
No tässä olisi kynsistä kuvaa:


Tällä kertaa suurin osa valokuvista on napsittu ilman salamaa. Alkaa sisälläkin jo valo riittämään tähän :)
Kukkasten (jotka ovat tuosta Cina Pron Mini Kitistä ja saatu Ihanat Kynnet kaupasta) päälle laitoin vielä noi helmen puolikkaat (hyrrähän on ostettu Sanna Taralta ja nää on tosi ihania käyttää!!!) jotta kukat eivät ns. hukkuisi kynsiin. Nää ovat helpot tehdä ja jos saan sanoa oman mielipiteen, niin ovat aika näyttävätkin. Lakkana on käytetty China Glazen Anklets Of Amethysts ja kerroksia kolme ohutta.

Niin eilinen kirjattu kirje olikin pääosin jollekkin seuraavan arvonnan  onnelliselle voittajalle. Eli China Glasen 6-pack mini lakkoja saapui :) Mukana tuli vahän muutakin pienenpää jotka menevät sitten tuonne blogin naamakirjan puolella pidettävään arvontaan palkinnoksi. Näillä näkymin se arvonta alkaa kait parin viikon päästä...en oo vielä tarkaa ajankohtaa päättäny. Infoon kyllä siitä lähempänä paremmin. Yhden jätin itselle... jonka sain kaupan päälle. Seche Viten kynsinauha rasvan. Aivan taivaallisen tuosuista ja todella tehokkaan tuntuista. Illalla laitoin sitä ja nyt on kynsinauhat aivan erin tuntuiset.... en tajunnu ottaa siitä kuvaa :( No jos vaikka lykkään sen sitten huomiseen postaukseen.
Että tämmöistä tänne sateiseen päivään tänään kuuluu. Päivä tulee taplaantumaan normaaliin malliin, ruuan laittoa, siivousta ja muksujen kanssa touhuamista. Näistä kotiäidin päivä on tehty :D

4 kommenttia:

 1. Kivat on :)
  Ja sain niistä idean mut mun kutiaa sormet kuin syyhy olis :( johtuu luultavasti Fingers F1 geelistä kun laitoin sitä eilen ja jo yöllä alkoi kutina.
  Äkkiä pois tämä geeli ja sitten kun saan uudet niin saa nähdä onko idea talessa :)

  http://lakkaaddikti.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Vinkkaappa sit mikä se idea on :) Tai no käynhän mä ny muutenkin sun postaukset lukemassa ;D

  VastaaPoista
 3. Kiitos tänään tuli 4kpl lakat!:)
  Kaikki tulivat ehjänä perille:)
  Ensimmäinen KUNNON paketti jossa mulle on tullu lakkoja muuten ylensä tulee vaan kuplamuoviin käärittynä..Tosi hyvä pakkaus et ihme jos menis rikki:O

  Kiitos vielä:)
  Oon aina katellu tota MNY lakkaa jonka sulta ostin niin kaupassa mut aina se on jääny kauppaan ja nyt ei tarvi enään katella:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. UUUU! Nehän tuli nopsaan, no sehän on vaan hyvä ;D Juu mä pyrin kyllä pakkaamaan kunnolla kun eihän mulla oo mitään millä korvata jos hajoaa postinkuljetuksessa... Mutta näin olemme molemmat tyytyväsiä kun vähän panostan tohon pakkaamiseen :)

   Hyvä että olet tyytyväinen lakkoihin. Kiitos ripeistä kaupoista :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)