keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Voeee kamala! Se siitä keskittymisestä

Kärsineet laivakoirat mulla kynsillä! Niin malliahan otin nyt sitten siitä Marimekon Laivakoira kuosista (Jenni Tuomisen suunnittelema) jonka tuo mun vanhempi poikani näki ja ehdotti sitä mun kynsilleni. Tais olla siinä vain erivärinen pohja, mut ei kai sillä nyt mitään väliä oo. Ite laitoin vaaleen lilan ton harmaan tilalle.

Tässä se alkuperäinen, ois muuten ihan hyvät meidän poikien huoneen verhoiksi... ainut vaan että on ihan kivan hintaiset... ja sitten kun sinne poikien huoneeseen tarttis neljä täyspitkää verhoa... joten nooup ei taida meillä tämmöisiä näkyä.


Vähän harmittaa tämmöisiä laittaa tänne varsinkin kun en oo iten näihin millään muotoa tyytyväinen. Tiedän että oisin saanut tehtyä paremmatkin, mutta annan hyvän selityksen. Jokainenhan tietää että kun aloittaa lakkaamaan kynsiä niin kannattaa sitä ennen hoitaa kaikki mahdolliset hädät ja sen semmoiset. Nooh, vaikka itse ne hoitaisikin niin se ei tarkoita sitä että pojat tekisivät käskystä niin varsinkaan silloin kun alkaa mahatauti! Tässä sitä on sitten pesty lattioita, peppua ja vaatteita lioteltu kynsien lakkaamisen ohella :( Joten keskittyminen ja jälki on kyllä sen mukaista... Toivottavasti yö ei olisi ihan kamalan kauhee ja toivottavasti tää ei tulis mulle... ei ainakaan yhtäaikaa poikien kanssa. No tässä kuitenkin noita kuvia kynsistä... en viittiny edes niistä räpsiä mitenkään hirveen paljon kuvia ku ei oo musta hyvät.
Mä olin vähän ajatellut jotta jos noita Marimekon kuoseja lakkailisin kynsille enemmänkin. Sininen unikkohan mulla on ollut jo Itsenäisyyspäivän kunniaksi. Onne vaan hyvännäköisii, siis noi kuosit. Josko oikeen teemaviikon tekisin tästä :) Miltä kuulostaa? Sanokaa jos on ihan ällö ajatus!!!

8 kommenttia:

 1. Tuttua hommaa, siis se että just kun luulet että nyt on kaikki hoidettu niin sitten lapsi herää/ oksentaa/nyppii mullat kukkaruukusta suuhunsa/mitä vaan, jonka siivoamisessa saat rutattua just lakatut kynnet.. Mutta näilä mennään ja lohdutukseksi voin sanoa, että mä en sais tehtyä tuollaisia maalauksia vaikka kuinka keskittyisin ja saisin rauhassa puuhailla:)
  Ja tuo teemaviikko ei kuulosta ollenkaan pahalta, monet Marimekon kuoseista käykin kynsille varmasti hienosti!:)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Hyvä idea toi teemaviikko! Ja kivathan noi kynnet on, varsinkin toi koira on sulonen <3

   Poista
 3. Teemaviikko olis ihan kiva

  http://lakkaaddikti.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Tee toki sellanen teemaviikko! :) Ja älä yhtään vähättele, tosi hienot kynnet! (:

  VastaaPoista
 5. Kiitos, no jos tahdotte sen teema viikon niin aloitetaan sitten tämä siis eka pvä :)Mulla onkin kuosit valmiiksi etsitty joten ei muuta kuin hommiin vain :)

  VastaaPoista
 6. Aivan mahtavat, tuntu ihan uskomattomalta nähä noi, wau! t. Jenni Tuominen ( oon suunnitellu Laiva-koira kuosin)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain itsellesi hienosta kuosista :)Kivahan nämä oli tehdä joskin melkoisen haastavat saada pikku tarkkaa noin pienelle alalle kuin tuo kynsi on ja sitten todellakin tuo keskittymiesen puutteellisuus tällä kertaa. Tässähän yllättävän paljon kaikkea pientä kivaa katseltavaa :) Poikanikin jäi sinne näyteikkunan eteen katsomaan ja oikeen miettimään tuota kangasta.

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)