perjantai 18. toukokuuta 2012

Ystävän kynnet :)

Huoltoa siis oman kynnen geelauksiin. Kasvatus projekti on edennyt ihan hyvin, vielä on vähän onneksi aikaa kasvatella :)
Laitankin tähän ensimmäisestä huolto kerrasta kuvan... siis huollosta eniensimmäisestä geelauksesta. Jostain syystä en oo muistanut tätä kuvaa tänne blogiin aiemmin laittaa, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Silloin laitettiin vain ihan simppelisti Golden Rosen Matte Velvet nro.105 kynsiin. Kivaltahan nää näyttää ilman sen kummenpia koristeluitakin :)

No tässä on sitten tämän päiväiset kynnet. Eli kynttä huollettiin ja lakattiin. Sain lakata kynnet hololakalla, kun sattui vielä niin mukavasti paistamaan aurinko keittiön ikkunasta ja kiekolla näytin kuin kaunis lakka on auringossa. Nooh, ei mun oikeestaan tarvinnu edes yli puhua ;D Ihan pikkasen extraa laitoin kynsitarroilla ja siinäpä se tällä kertaa :) Kauniit näistä tuli mun mielestä, mitäs mieltä te olette?Elikkä lakkana on taas tuo upeaakin upeampi hololakka Nfu'Oh NFU065... näitä täytyy kyllä tilata lisää!!!

Ja nyt pitäs mennä kehittelemään jotain iltapalan tynkää. Illan jatkoja kaikille :)

5 kommenttia:

 1. OLETKO HUOMANNUT NÄITÄ LAKKOJA NYT MYYNNISSÄ PRETTY.FI VERKKOKAUPASSA.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olen tietoinen ja ostan ennemmin halvemmalla Kynsisalonki näytä kyntesi liikkeestä. Vaikka postarit onkin vähän isommat niin silti tulee halvemmaksi :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, mä tykkään kans että onnistui hyvin :) Ja pääasia että ystis on tyytyväinen.

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)