tiistai 1. toukokuuta 2012

Ystiksen ja omat kynnet

Niin en sitten eilen ehtinyt itselleni tekemään uusia lakkauksia, mutta ystäväni kynnet tosiaan huolsin ja lakkasin :) Tällä kertaa maalattiin kynnet oikein pinkeiksi ja päälle leimattiin Hello Kitty kuviot. Pikkurilliin kisu ei ois mahtunut joten sinne sitten sydän. Rusetteihin vielä keskustaan puolikkaita metallisia helmen puolikkaita. Ystäväni oli tyytyväinen ja niin minäkin, näistä tuli suorastaan södet!

Itselläni oli vähän ajatus hukassa näiden mun omien kynsien kanssa, jotenkin ei vaan saanut sellaista aikaiseksi mitä yritin... No nyt ei jaksa/viitsi enään näitä poistaa joten huomiseen näillä sitten pitäisi jaksaa olla... ehkä ihan hieman paremmeilta (mutta siis vain hieman) näyttää luonnossa.
Huomaa kyllä että nää on tehty pelkillä lakoilla, akryyliväreillä ois tullu paremmat, mutta ku olin vain laiska enkä jaksanut niitä kaivaa esille :/
Ai niin toi keltainen (pastellin keltainen) leimauslakka onkin mun tuoreimpia hankintoja... Ostin tämän ja ruskean konadin leimauslakan  KYNSIKORISTEKIRPPIKSELTÄ tuolta facebookin puolelta. Siellä on ihan laadukasta tavaraa myytävänä ja ihan kohtuu halvalla.

Kertokaan mitä muuten pitäsi tehdä kun tuossa meitin rivarin pihalla liikuskelee tuntematon kisu... Lähinpään "löytöeläin toimistoon" on soitettu tai siis naapuri on soittanut ja siellä on niin täyttä ettei kisu mahdu sinne. Ohjeena oli ettei saa ruokkia ja pitää olla niin kuin ei huomaisikaan. No on muuten ihan himppasen vaikee olla huomaamatta kun se maukuu oven takana ja yrittää väen vängällä sisälle! Yritä siinä sitten tulla kahden pienen kanssa niin ettei se pääse meille. Meidän kissa varmaan tappais sen jos se tänne pääsisi, semmoista sähnää ja murinaa ollaan jo pidetty kun se näkin kissan ikkunan läpi. Sofihan ei tule pätkääkään toimeen muiden kissojen kanssa ja sen takia siitä luovuttiin (niin tai ainakin niin he sanoivat...mä taas epäilen että nurkkiin kuseksiminen oli oikea syy :C) Niin mutta siis tästä vierailevasta tähdestä tuolla ulkona alkaa olemaan ihan oikeesti haittaa... Niin että mitä pitäsi tehdä? Joku oli näköjään siitä laittanut jo lehteenkin ilmoituksen... siis siitä että kaipaako kukaan? Ja mikä on myös mielenkiintoista että kissa ilmaantuu pihalle vasta neljän jälkeen... aivan kuin joku sen päästäisi töiden jälkee ulos... outoo varsinkin tälläisessa paikassa jossa on vilkkaita autoteitä joka puolella!!!

2 kommenttia:

  1. Nää on kivat! Kummankin kynnet!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, omistani en niin perusta mut noi ystävän kynnet on kyl kivat :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)