perjantai 1. kesäkuuta 2012

Aaltoja vaiko mustekalan lonkeroita?

Jokainen tehköön itse omat johtopäätöksensä kuviosta :) Musta ne muistuttaa vähän kumpaakin (aaltoja niistä oikeesti piti tulla ;D).
Ideana oli käyttää ostamaani China Glazen Sea Spray lakkaa joka on hieman siniseen taittava harmaa... nimestä sitten keksin tehdä aaltoja ja tämmöiset niistä sitten tuli :)
Vaihteeksi tein kuviotkin jälleen pelkillä lakoilla :) Eli käytössä oli nämä lakat: China Glaze Sea Spray, Edit Cosmetics G17, Flormar U25 ja päälle Seche vite


Tänään postin mukana tulikin kivoja testattavia Ihanat Kynnet verkkokaupasta. Uusia tuttavuuksia olivat nuo kynsien hoitotuotteet. Tai niin onhan mulla ollut siis kynsiöljyä ennenkin , mutta tätä Star Nail Kynsinauhaöljyä en ole aiemmin kokeillut. Tuoksuna on Freesia, joka on sopivan mieto mun nenälleni :) Tätä pääsen kokeilemaan tänään kun meillä on ruuanlaitot ja semmoiset hommat saatu tehtyä missä pitää käsiä pestä kokoajan. Oikeestaan voisinkin tänään tehdä itselleni semmoisen hemmottelu hetken! Mutta kokemuksia saatte piakkoin tästä ja seuraavasta. Tuossa kynsilakka pullon näköisessä on Star Nail Cutitle remover. Eli suomeksi pitää sisällään kynsinauhojen poistajaa/irroittajaa. En ole ennen tälläistä kokeillut koska en ole sitä tarpeelliseksi kokenut, mutta kokeilun jälkeen voi olla että mieli muuttuu kummasti. Näimpä tätäkin kokeilen tämän illan aikana :) Ja melkein loput kuuluvatkin sitten Cina Grab Bag- 13 koristeen settiin. Pitää sisällään vaikka ja mitä kivaa... linkin kautta voitte käydä katsomassa millaisia tarroja mm. tähän kuuluu. On muuten oikeesti ihan tutustumisen aiheinen setti! Nuo pienessä pulloissa olevat koristeen olenkin jo itse ehtinyt hommaamaan aikaisemmin. Mutta hei! Voiko niitä olla koskaan liikaa???  Pienessä pussissa on kirkkaita strasseja/kristalleja. Nyt en ole varma ovatko nämä näitä Swarowskin kristalleja vai joitain muita, mutta ihan todella kirkkaita kuitenkin!!!!

Ihan tolkuttoman kova hinku tuli päästä näitä kaikkia kokeilemaan kynsille, mutta tämän päivän kynsiin idean keksisin jo aamulla, joten huomenna siis varmaan jotain näitä :) Ja siis tuote testausta kera mielipiteiden.

Lopuun vielä Ihanat kynnet tarjouksia joita kannattaa hyödyntää! Huomio tarjouksen kestoajat...
Ai niin, tausta on siis nyt vaihdettu. Miltäpä tämä tuntuu teistä? Itse tykkään että on kivan kesäinen ja jollain tavoin väljempi kuin aikaisempi. Jos on jotain korjaus ehdoituksia niin laittakaas siitä kans kommenttia niin saadaan blogi synttäri kuntoon!!!

11 kommenttia:

 1. Hienot kynnet, ja minä ainakin pidän uudesta taustasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mun mielestä tausta on aika söpis :)

   Poista
 2. Just tilasin ison satsin noita kynsinauha öljyjä. Tyypilisstä että ne tulee aleen tilauksen saavuttua.

  t. öljyjen suurkuluttaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon huomannu omalla kohdallini vastaavaa tuuria aika ajoin kans :(

   Poista
 3. ^komppaan edellistä kommentoijaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumpaa komppaat ;D? S:ää vai öljyjen suurkuluttajaa? No nää on tän hyväksynnän vaikeudet kun ei välttämättä kommentit tuu just siinä järjestyksessä kun ajattelee...

   Poista
 4. Hei! Mulla tulis yksi korjauskommentti mieleen.
  Tuossa fontissa on jotain mikä (ainakin pitkänä kappaleena) ottaa minulla silmiin niin että en pysty yhteen putkeen lukemaan koko tekstiä. Varmasti johtuu osittain kontrastista (valkoinen pohja/musta teksti) mutta tuossa fontissakin on jotain "päätäsärkevää". Ehkä se on paksumpaa kuin mihin olen muissa blogeissa tottunut. Vähän vaikea selittää..
  Tässä postauksessa tuo ihan viimeinen kappale ottaa silmiin paljon vähemmän kuin muu postauksen teksti. Se ainakin näyttäisi olevan kooltaan isompaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn kattomassa asetuksista josko tota taustaa saa muutettua vähemmän valkoiseksi. Musta teksti on omasta mielestäni kuitenkin paras kun noita taustoja tulee vaihdeltua niin ei tarvitse aina muuttaa ihan kaikkia asetuksia...

   Poista
  2. Vau, nyt on paljon parempi. Nyt pystyy lukemaan ku vettä vaan :D
   Musta teksti on minunki mielestä paras.

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)