torstai 7. kesäkuuta 2012

EBALAY ja orvokkeja

KKCenterHK muisti minua neljällä uudella kynsilakalla :) Tietääkseni näitä merkkejä ei ole Suomessa myynnissä, tai minä en ainakaan ole näihin törmännyt aikaisemmin.

Valitsin ensimmäisenä saamistani lakoista EBALAY Indigo Translucent Glow Luminous (eli suomeksi: EBALAY Indigo pimeässä hohtava kynsilakka). Lakan koostumus on hyvin geelimäinen ja mielenkiintoinen :)
Lakassahan on pigmenttiä niin että sillä tosiaan voi lakata kynnet mutta lakka on läpikuultava eikä suinkaan täysin peittävä. Hohtavilla päällyslakoillahan ei saa väriä kynsiin niin kuin tällä. Kuivuminen oli ihan tavallista luokkaa ilman pikakuivattajaa. Itse lakkasin tarkoituksella kynnet tuolleen kynnen kärkeä kohti tummenevaksi. Kärjessä kolme kerrosta lakkaa. Lakka on väriltään sinisestä ja violetista koostuva. Väri vaihtelee kauniisti eri valaistuksessa.
Suorastaan mukava uusi tuttavuus ja näitä löytyy useassa väreissä valikoimasta!
Laitan tähän nyt ensin muutamia kuvia ilman koristeluita:ikkunan valossa ilman salama valoa

Loisteputken valossa otettu

Päivän valossa otettu
Väri toi mulle heti mieleen pihallani kasvavan villiintyneen Orvokin josta sitten lähti idea maalata pari Orvokkia kynsiin.
Tässä siis koristellut kynnet :)

Maalasin pitkästä aikaa mun Oumaxella kuvat, kuvasta näkyy värit joita käytin. Valkoista käytin jälleen kuvan pohjalle jotta värit näkyisivät oikein.

Ja tietenkin kun kyseessä on pimeässä hohtava lakka niin pitäähän sitä sekin todistaa kuvin.Niin tämä hohtaa vaalean sinisenä eikä vihreänä :) Väri näyttää jossain vaiheessa lähes valkoiselta, huomasimpa senkin viime yönä :) Tummat alueethan ovat noita kohtia joihin olen maalannut orvokin, ne siis ovat lakan päällä. Kynnet siis olen tehnyt myöhään eilen illalla :)
Tänään onkin ystäväni kynsien vuoro, huoltoa ja lakkauksen/koristelun vaihto.

14 kommenttia:

 1. Kiva tuo pimeässä hohtava ominaisuus ;) Mistä oot ostanut muuten sun akryylivärit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö?
   Oumaxit oon ostanu ebaysta, muut värit oon muista ostanu jo kirjakaupasta, Lidl:istä tai MiMax:ilta.

   Poista
 2. Wau! Ei tähän voi muuta sanoa. Aivan ihanan värinen lakka ja kauniit koristelut olet saanut aikaan. (: Tykkään ihan hirmuisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekkin tykkään lakasta paljon, joten tätä lakkaa nähdään takuulla syksymmällä uudemmankin kerran kun hämärtyy aikaisemmin :)

   Poista
 3. Todella upea lakka! Sekä väri että pimeähohto!
  Hauska tuo pimeässä otettu kuva, kun siinä näkyvät nuo maalaamasi kukat silhuetteina :)

  Luin lakan nimen varmaan kolme kertaa (translucent--translucent--translucent) JA sen, että sanoit sen läpikuultavuudesta ja silti yllätyin, kun se oli läpikuultava! Eli onneksi laitat aina runsaasti kuvia, että me pärjätään vaikka aivot lähti kesälomalle :DD

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)