sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Päivän etuajassa blogin synttärikynnet

Ja ihan vain ja ainoastaan siitä syystä että huominen postaus tulee olemaan se arvonta postaus joka tosiaan starttaa blogin 1-v. ja  300:n lukijan arvonnan käyntiin :)
Ajatus näistä kynsitä on muhinut jo jonkin aikaa päässä ja mikäs sen parempi aika nämä toteuttaa kuin nyt. Pohja on toteutettu liukuvärjäämällä ja käyttämällä neljää väriä/ kynsi ja koko kädessä värejä on käytetty viittä eriä, eli jokainen kynsi on erilainen väriensä puolesta. Käytössä oli noin vuosi sitten ostettuja H&M:n summer kokoelman lakkaja, alkavat olemaan jo melko kökkö kunnossa, mutta töpöttelyyn sopivat vielä. Niiden päälle lakkasin elf:n Twinkle lakkaa pari kerosta sopivan säihkeen aikaan saamiseksi. Näiden päälle leimasin mustalla Konadin leimauslakalla Drikk:in XL-leimauslaatasta DRK-A ns. punos-/solmukuvioinnin. Ja lopputulos näyttää tältä (ja niitä on taas paljon):
Olikos se niin että lapsi on terve kun leikkii??? No tää lapsen mielin pääsi leikkimään taas kameran kanssa ja pari efeksti kuvaa onnistui musta ihan hyvin joten laitan nekin :)Tarkka silmäisimmät lukijani ovat huomanneet uuden logon "yhteistyössä kanssani" otsikon alla. Elikkäs uusi yhteistyö kumppani on Pretty.fi :) Logoa tai tuota nimeä klikkaamalla pääsee heidän verkkokauppaan ostoksille. Uusia kynsitarroja on tullut valikoimaan ihan mahottomasti, siitä löytyy kyllä jokaiselle jotain mieluista :)

Että tämmöistä juttua tänään. Miltäpä kynnet teistä vaikuttivat?

5 kommenttia:

 1. Tosi vinkeät värit, ja toi kuvio on ihana! Ihan on kyllä värien puolesta synttärikynnet.

  VastaaPoista
 2. Joo mustakin nää on aika pirtsakat, voi olla jos ehdin niin teen toiset huomenna... semmotteiset herkkukynnet, mutta sen näkee sit huomenna. Mun on turha ihan mitään hirveitä suunnitella etukäteen ku yleensä ne sit menee mönkään ;D

  VastaaPoista
 3. Ihanan pirtsakat kynnet.:) Itekki ajattelin tehä tämäntyyliset joku päivä, ehkä jopa tänään.;)

  VastaaPoista
 4. Todella ihanat kynnet ::) Miten ihanat räväkät oikeesti :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)