sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Tilkkutäkki kynnet

Niin tosiaan tilkkutakki kynnet tällä kertaa. Oli yhdessä tilaamassani laatassa tuollainen kiva kuvio josta mulle tuli heti mieleen tilkkutäkki. Laatta on tilattu MiMaxilta, samoin kuin tuo Konadin White Pearl lakka jolla leimasin kuvion kynteen. Mä esittelen nämä kyllä tarkemmin tulevaisuudessa. Nyt on niin väsy olo että laitan kynsistä kuvat ja yritän saada sitten hetken torkuttua sohvalla, sillä ehdolla että nuo poitsutkin rauhoittuvat päikkäreille.

Mutta tässä nyt niitä kuvia :)
Käytetyt lakat ja laatta josta löytyy merkintä A48 :)

Meidän pihapuissa asustee aika monta tälläistä pikku vekkulia, tää tuntuu olevan oikein kesykin tapaus, ei pelännyt poikiakaan oikeestaa kun siivä vaiheessa vasta kun juokseminen alkoi. Sitte tää kiipes puuhun tarpeeksi korkealle ettei pojat siihen ylettäny ja tälleen mielenkiintoisesti pää alaspäin roikkumaan. Samalla se mutusteli vissiin käpyä sillä vähän tän kuvan oton jälkeen sellainen kolahti mun viereen :D Liekkö oli tarkoitus osua???

5 kommenttia:

 1. Inspiroiduin sun blogistasi :) käypä kurkkaamassa: http://pinjeta.blogspot.fi/2012/06/seitsemas-teemapaiva-inspiroidu.html

  VastaaPoista
 2. Kiitos, olipa kiva piristys päivääni :)

  VastaaPoista
 3. Olipas hauska toi leimaus! Riittikö ihan noin koko kynnelle vai jatkoitko sitä?
  Tosi nätit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein koko kynnelle riitti leima, jätin kärjistä ihan suosiolla vajaaksi sen vähän mitä jäi. Sain aika hyvin sitten maalamalla noilla lakoilla noita tilkkuja peitettyä noi vajaat kohdat. Mutta jos olis ollu vielä vanhan mittaiset noi mun kynnet niin silloin olis ollu melkeimpä pakko jatkaa leimausta.

   Poista
 4. Sulle on haaste mun blogissa :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)