tiistai 3. heinäkuuta 2012

Arvonnan voittaja on...

Arvonta on suoritettu ja otan yhteyttä voittajaan sähköpostilla, hänellä on aikaa vastata viestiin 3 vuorokautta, jos vastausta ei ole kuulunut 6.7.2012 päivän puolelle niin arvon palkinnon uudelleen 7.7.2012. Osallistujia tuli paljon ja hyväksyttyjä osallistujia oli 125 ja arpoja puolestaan 266kpl

Palautetta tuli todella paljon :) Kiitos siitä. Nyt ennen kuin paljastan voittajan otan hieman kantaan saamaani palautteeseen (koska muuten mä kuitenkin unohdan...)
Kommentteja tuli ulkonäöstä niin puolesta kuin vastaan... no täähän on näitä makuasioita niin kuin todella moni muukin asia blogin ulkonäöstä. Kuitenkin tulin siihen tulokseen että vaihdan vasta aikaisintaan elo-syyskuun vaihteessa blogin taustaa ja banneria.

Kielioppi ei ole koskaan ollut mun juttu, jo senkin takia etten ole sitä oppinut koulussa kunnolla (oli mukamas silloin niin paljon parempaa tekemistä) jos bloggerilla olisi käytössä suomen kielinen korjaus ohjelma niin saisin karsittua varmaan paljon niitä yhdyssana virheitä, mutta kun ei ole kuin englannin kielinen ja sillä ei tee tässä asiassa mitään, joten koittakaa kestää. Osahan on huolimattomuus virheitä näpyttelyssä..

Jooh ja sitten on vielä tämä kuva asia. Kuvan kokoa on jatkuvasti pyydetty isommaksi, jotkut haluavat enemmän kuvia, jotkut vähemmän. Noh, kokoa ei saa enää suuremmaksi, kuin sitten klikkaamalla sitä. Yritän kiinnittää huomiota kuvan laatuun ja olenkin jo alkanut rajailemaan kuvia enemmän. Joten toivottavasti tässä edes parannusta on tapahtunut.

Fonttia on moitittu ja sen kokoa, voi olla että etsin vielä uutta fonttia, senhän jo muutin ennen arvonnan päättymistä. Koko jää varmaan näille main ainakin. Koska itse koen sen helpommin luettavaksi, tokihan mulla on läppäri käytössä, en tiedä kuinka isoa se on tavallisen koneen näytössä...

Sivupalkissa on kuulemma liikaa tavaraa, mutta minulle ne ovat tarpeellisia ja mielestäni siellä saa olla myös muutkin kuin asiaa.
Tunnisteet löytyvät ihan blogin alareunasta (se on jo tosi iso) joten siksipä en sitä enää tuonne sivupalkkiin tunge... Onko muuten kenelläkään tietoa saako tunnisteille tehtyä omaa sivua? Onko se siis ylipäätään mahdollista? Sillä sillä tavoin sen saisi tuonne sivupalkiin josta muutkin sivut löytyvät ja juu siellä ne myös paljouden takia pysyvät :)

Positiivista palautetta sain paljon käsin maalatuista kynsistä, omantakeisesta tyylistä joka on jo tunnistettavaa, moni puolisista kynsistä, paotaus tahdista, siitä kuinka kirjoitan leppoisasti ja aidosti ja että kirjoitan muustakin kuin kynsistä. Kiitos lämmittävät kaikki ihanat kommentit mieltäni <3

Mutta jos vaikka nyt sitten siihen kaikken tärkeimpään eli voittaja on:Eli arvonnan suoritin jälleen Random:org:illa... Laitan sulle Tike sähköpostia heti tämän julkaisun jälkeen :)
Kiitos kaikille osallistumisesta!

1 kommentti:

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)