keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Ei yhtään kynsijuttua nyt

Niin en oo tänään ehtinyt lakkaamaan kynsiäni, toivottavasti illalla olisi hieman aikaa.
Mutta mutta törmäsin tuolla facebookin puolella Pretty.fi kesäaleen. Minusta tämä on erittäinkin katsastamisen arvoinen asia. Tuotteita on aikalailla laidasta laitaan ja hyvillä alennuksilla. Kesäale on voimassa 29.7 saakka, joten vielä olisi muutama päivä aikaa toimia.

Itseäni kiinnostaa mm. tämä luomiväri paletti.
Kuva on lainattu Pretty.fi sivulta ja kyseessä on siis Coastal Scents 252 luomiväri paletti. Tässä on jo väri valikoimaa josta valita. Mun ongelma on ollut noiden pienenpien kanssa se että jokaisessa on useampia kivoja. No nyt tästä löytyy ne kaikki! Eipähän ihan heti tarttis ostaa uusia luomivärejä :)


Josko vaikka sitten näistä luomiväri paljoudesta saisin uusia loistavia ideoita kynsillekkin. 


Nytkin mulla on semmoinen sitruunan keltainen paita päällä ja tekis heti mieli lakata kynnet keltaisiksi :D 


Niin ja kokemuksia mun piti kysyä tuosta paletista tai sitten niistä pienemmistä? Kuulisin mielelläni niistä :)


5 kommenttia:

 1. Mulla on loveit.fi nettikaupasta bhcosmeticsin 120 paletti 4th edition ja rrrrakastan sitä! Suosittelen myös siksi, koska siinä noi värinapit on vähän isompia kun noissa cs-paleteissa..

  https://www.loveit.fi/120-color-palette-4th-edition.html

  Käy ihmeessä kurkkaan noikin ennen lopullista ostopäätöstä, hintakin on varsin huokea :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh kävin katsomassa :) Mutta suurin ongelma on että minkä noista valitsisin!!! Kiitos linkistä, pitää miettiä kumpaan kallistun :)

   Poista
  2. Suosittelen kyllä ehdottomasti BHcosmeticsia :) Mulla on myös yksi CS-paletti, mutta väittäisin, että BH:lla on parempi pigmentti ja ehdottomasti parempi kestävyys..
   Nimin. rasvaluomi :D

   Poista
 2. Mulla on toi pieni paletti ja hyvin on pigmenttiä väreissä ,tosin on paletissa myös huti värejäkin mutta sanoisin että 95% väreistä on hyviä käytössä (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sehän se on noissa isoissa paleteissa että niissä tulee väistämättä niitä sellaisiakin värejä mukana joita ei tule käytettyä. Mutta toisaalta uppoaahan noihin yksittäin ostettuihin sitten periaatteessa enemmän rahaa :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)