tiistai 17. heinäkuuta 2012

Juovia

Huh-huh jälleen... on ollut taas hulina päivä. Kiinteistövälittäjän kanssa tehtiin soppari asunnon myynnistä ja kävin mun pienen kanssa jo kolme vuotis neuvolassa. Tosin syndet on vasta 24.päivä.
Mutta olenpa ehtinyt tosiaan kynnetkin lakkaamaan. Vihreetä jälleen. Mikähän tuossa värissä niin viehättää mua???? No mutta kuitenkin nyt on kynsillä useampaa eri sävyä ja täytyy myöntää, että tykkään ite näistä todella paljon.Elikkäs lakkoja on nyt useampia, konadin leimauslakat tumman vihreä ja mintun vihreä. Alimmaisenä kynsillä on Color Clubin Fly Whit Me ja kynnen kärkiin sipaisin vähän Nfu'Oh flakies lakkaa nro.55. Leimauslaatta on MiMaxilta ostettu ja sen löydät TÄÄLTÄ, käytetty kuvio on leimattu kahteen kertaan kynnelle.
Todella mielenkiintoiset kynnet ja silleen "elävät" eetä ovat eri valoissa erin näköiset. Hmmm... voi olla että toteutan vastaan myös toisilla väreillä :)
Huomasin että leimaaminenkin on todella paljon sutjakkaampaa kyn kynnet ovat lyhyemmät, ei tarvitse miettiä kuinka saan kuvin jatkettua siististi, nyt riittää yksi kuvia oikein hyvin :) Etsinkö etsimällä hyviä syitä että lyhensin kynteni. Njooh, voinen myöntää että hieman harmittaa kun ovat noin lyhyet, mutta onneksi ne kasvaa kuitenkin :D

14 kommenttia:

 1. kivat ,jokaisellahan on jokin lempiväri =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näihän se on, mulla on kyllä ollut nyt melko korostetusti tuo vihreä käytössä, mutta sopiipa ainakin vaatteisiin :)

   Poista
 2. Hienoja kynsiä teet :) oliko sinulla jossain marmoroinnista? Haluaisin kokeilla sitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Laitan osoitteen tuonne mun vesimarmorointi tutoon, jospa tästä olisi sulle jotain apua :)
   http://lepikossakuhisee.blogspot.fi/2012/03/vesimarmorointi-tuto.html
   Noi mun blogin muut sivuthan löytyvät tuolta oikeesta ylänurkasta :)

   Poista
  2. kiitos :) Hyvä tuto on. ei jää mitään epäselväksi.
   itse aloitin vasta. jos kiinnostaa katsella tai seurata mun avuttomia yrityksi niitä löytyy http://kynnellekykeneva.blogspot.fi <--- tuolta ;)

   Poista
 3. Vihreähän on aivan ihana väri! (: Nuo kynnet ovat kyllä upeat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä tykkää kans tosi paljon näistä :)

   Poista
 4. Upeat :). Todella kauniit värit ja sopii hyvin yhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt tää leimaaminen alkaa olemaan hauskaa vielä enemmän kuin ennen. Oon saanut jo aika hyvin väri valikoimaan myös leimauslakkoihin :)

   Poista
 5. Tajusin juuri tänään, etten omista yhtäkään kunnon vihreää lakkaa! :o Limenvihreää on muutamakin erilainen ja sinertävän vihreä yksi, muttei ainoatakaan vihreän vihreää :D Täytyisi varmaan tehdä asialle jotain :) Olisikohan sulla vaikka suositella jotain hyvää vihreää lakkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kyllä esitit tiukan kysymyksen... Hmmm... Tummanvihreä josta itse tykkään paljon on China Glazen Glittering Garland (nimensä mukaan glitter lakka, mutta peittää kahdella kerroksella ja ihan todella kaunis), sitten vaaleampi vihreä China Glazelta on Gaga for Green (greme lakka jota olen käyttänyt paljon), Color Clubin lakoista on näitä vihreitä kayttänyt suht paljon myös: Tummempi hieman turkoosiin vivahtava tietyssä valossa Metamorphosis ja sitten mikä oli näissäkin kynsissä käytössä Fly Whit Me ja sitten on isodoran ihana vaalean vihreä Marzipan joka on mun yks lemppari lakoistani.... muitakin on mutta ne oon jo pakannut muuttolaatikoihin ja niistä en nyt just pääse tarkastamaan nimiä. Mutta jospa näistä olisi jotain apua? :)

   Poista
  2. Kiitos paljon kattavasta vastauksesta! :) Kaikki mainitsemasi lakat ovat kyllä kivan näköisiä, täytyy vielä miettiä ja vertailla muitakin vaihtoehtoja :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)