perjantai 20. heinäkuuta 2012

Kaverin kynsihuolto

Eilen jo tästä mainitsin että huolto tehdään ja nyt ollaan sitten saatu molemmissa käsissä kynnetkin pysymään. Toisessa kädessä siis akryyli kynnet ja toisessa geelaukset :D No pääasia että pysyy ja saadaan kynnet kasvamaan. Ja toisaalta mä saan hyvää harjoitusta nyt noiden akryylien kanssa. Pidempiä kynsiä lyhennettiin jo aika lailla ja nyt odotetaan että lyhyemmät kasvavat.
Tää mun ystävän on ollut kyllä ihan aikuisten oikeasti niin ihana <3 Mä saan suorastaan "terapiaa" kun pääsen hänen kanssaan juttelemaan kynsien laiton yhteydessä. Voisimpa sanoa että olen melkein toinen ihminen jo seuraavana päivänä :)
No kuitenkin kynnet koristeltiin sellaisilla lakoilla joita en ole edes itse vielä ehtinyt testaamaan. Pohjalla 2 kerrosta Flormarin 802 Hololakkaa ja kärjet koristelin KKCenterHK:sta saadulla X&D Sky-Melon koristelu lakalla. Lakassa on taivaallisen ohut sivellin, ja väri on tuollainen hopean ja turkoosin glitterin sekoitus.
Jälleen simppelit kynnet. Ehkä joudun myöntämään kärsiväni tällä hetkellä jonkin sortin inspiraation puutteesta, mutta niin kuin aina taiteilijoillakin on näitä laimeita kausia, niin minullakin nyt. Jospa se palaisi sitten syksymmällä entistäkin parempina ja luovempina ajatuksina. Lepohan ei kuitenkaan aina pahaksi ole.
Mutta varmaankin haluatte nähdä kynsistä kuvat :)
X&D Sky-Melon


Tässä jo mietiskelen mitä omille kynsille loihdin tämän illan aikana... jospa jotain kivaa keksisin :)

8 kommenttia:

 1. Anteeks nyt vaan, mut kuka ottaa YKSISTÄ kynsistä KAHDEKSAT kuvat? Mun mielestä se on liikaa, kahet kuvat ehkä olis sen sijaan parempi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokohan mulla laskutaitokin on kadonnut??? Tossa on tasan kolme kuvaa kynsistä ja kaks käytetyistä lakoista. Ja mitä sillä on väliä kuin monta kuvaa on? On pyydetty lähikuvia ja erivalaistuksissa kuvia. Ja niitä oon antanut. On melkoisen vaikeea kaikkien toiveita toteuttaa...

   Poista
 2. Mua ei ainakaan haittaa vaikka on paljo kuvia!Itekki laitan blogiini kynsistäni useita kuvia samasta lakkauksesta. Enemmän minua häiritsee jos postauksessa on tekstiä romaanin verran, mutta eipä sitä tekstiä pakko ole lukea :D ja monesti jätänkin pitkät tekstit laiskuuttani lukematta ja selaan vain kuvat ;) Kuviin pätee sama periaate, jos ei jaksa selata kymmentä kuvaa samoista kynsistä niin kuka pakottaa? :P Jokainen saa laittaa blogiinsa juuri sen verran kuvia yms kuin haluaa, ja jos jotakuta ei miellytä, ei oo pakko lukea sitä blogia! :)

  VastaaPoista
 3. Jos antaa negsua palautetta, eikö olisi aika kohteliasta sanoa se ihan "ääneen" eikä salaa kuiskia vieraisiin pöytiin?
  Minusta jokainen saa laittaa blogiinsa tasan niin monta kuvaa kuin haluaa. Ei ainakaan mua häiritse yhtään.
  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näinhän se on että yleensä jostain syystä noi nega palautteet tulee anonyyminä...
   Mutta oikeestaan se on ihan sama onko anonyymi vai ei, kunhan tosiaan on vain asiallinen. HUUTAMINEN ei ole asiallista, eikä oikeestaan mun mielestä ton hymiönkään laitto tohon loppuun "muka" keventämään kommenttia. Koska ei niin tehdä edes oikeassa elämässä. Ja kyllä osaan ottaa negatiivisen palautteen vastaan... on siihen saanut jopa koulutuksen.
   Mielipiteitähän tosiaan jokaisella saa olla ja toki niitä saa antaa, mutta niin kuin aiemmin jo kirjoitin, jokaisen lukijani toiveita on mahdoton toteuttaa joten jatkampa tällä omalla linjallani jatkossakin. Se että nyt tartuin tähän yhteen kommenttiin voi olla ihan siitäkin kiinni että en vain ole iloinen oma itseni elämän tilanteeni takia, ihan oikeesti antakee armoa, ihminen se minäkin vain olen...
   Ja Hattentatti kiitos <3

   Poista
 4. Siis mulla ei oo Googleen tiliä, jos sitä meinaat Hattentatti.

  Ja tarkotinkin muita tuolla alhempana parhaillaan 8 kuvaa, mä en pidä siitä, mut se ei tarkota ettei muut sais pitää. Tossa alhaalla lukee, et risut ja ruusut on tervetulleita, joten ajattelin et kerron mielipiteeni. En tietenkään haluu loukata tai mitään, jatka toki samaan tyyliin jos sitä on pyydelty. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä tietenkin tajusin että tarkoitat noita juova kynsiä, ja kuvia on tosiaan siksi niin paljon että ne olivat ihan sika vaikeet kuvata... ja toisaalta haluuan sellaisia kuvia joissa eri vivahteetkin näkyvät.
   Harmi ettet tykkää kuva paljoudesta, mutta tuun jatkamaan samalla linjalla. Pyydän anteeksi äksähtämistäni, on ollu tässä ihan muita asioita kuten avioero ja niin edelleen jotka ovat hieman kiristäneet pinnaa. Se ei tosiaankaan oo sinun syy. Mutta kannattaa miettiä hieman niitä tilanteita joissa käytän isoilla kirjaimilla kirjoittamista. Täällä (netti maailmassa) se meinaa huutamista.

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)