maanantai 23. heinäkuuta 2012

Pelikaani pinkein kukkasin

Aina vaan niin kiva näitä otsikoita keksiä.
Aikani kuluksi lakkasin jälleen tänään kynnet. Oikeen miettimällä piti miettiä mitä väriä en oo käyttänyt aikoihin ja sitten bongasin vaalean harmaan :) Ja mikäs siihen sitten sopis muu kuin pastellin pinkki leimailuun!
Ok. Kukat ei pomppaa silmille vaaleutensa takia, mutta näkyvät kyllä oikein kivasti. Kauempaa katsottuna kynnet näyttää ihan violeteilta :)Käytetyt lakat ovat China Glazen Pelican Grey ja Konadin pastelli pinkki. Laattana on ihanainen Drikkin laatta, käytetty kuvio on jälleen ympyröity. Päälle oon jälleen laittanut Seche Viteä.

Ettäpä tälläinen lyhykäinen postaus jälleen taas tällä kertaa. Ei noista nyt iha hirveesti keksi kerrottavaa ;D

5 kommenttia:

 1. Kivat :)
  Mulla hajoaa mosaiikkipalapeliksi nää kynnet :(
  Kyllä ne kestää mutta rumat ilman lakkaa.
  En ymmärrä mikä menee pieleen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Mikähän niissä vois olla? Sullahan on nyt ne lasikuitu jutut eikö? Mähän en oo niitä ikänään kokeillut, joten mun on vaikee neuvoa, mutta osaiskohan nuo tuolla MiMaxilla antaa jotain vinkkejä? Kannattaa ainakin kysyä, eihän siinä mitään menetä :)

   Poista
  2. Joo lasikuidut on. Ajattelin kanssa että sieltä varmaan sais neuvoa,mutta aina kun eksyn sinne tulee ostettua jotain :D

   Poista
 2. Noi kynnet on kivat just sen takia, että leimailut ei pomppaa silmille, tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit, nää on kyllä aikalailla erilaiset mitä oon ite tottunu pitämään. Mutta vaihtelu virkistää kummasti :D

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)