keskiviikko 1. elokuuta 2012

Liekkejä

Nuorempi poikani valitsi aamutuimaan minulle jälleen lakan. Valinta osui China Glazen Ingrid lakkaa. Tovin sitä pyörittelin käsissäni ja muutaman manauksen päästin ajatuksissani, synkkä kuin mikä näin kesällä. Mutta minkäs teet kun annat valita niin silloin ei voi alkaa selittelemään toiselle ettei se ole hyvä. No lakkasin kynnet ulkona, saivat jäppiset hurruutella fillareillaan sen aikaa.
No mun on tehny jo pitkän aikaa mieli tehdä liekit kynsille ja käydän ruskea siihenkin pohjaväriksi, miksei?
Joten kaivoin mun akryylimaalit esiin kun poitsut nukahtivat päikkäreilleen ja maalailin jälleen pitkästä aikaa :D Palautuipa muistiin miksi niin tykkään niillä maalata...
Mutta siis tämmöiset niistä tuli:

Lakkana pohjalla siis China Glaze Ingrid, maalauksiin käytin osittain Oumaxin värejä ja valkoinen on näitä halpoja ns. nimettömiä. Delia art nro.22 koristelu glitterlakkaa tuli liekkien rajauksiin ja hehkuun. Päällä jälleen seche Vite.

Sain juuri ihania uutisia poikani kummilta :) Sain kuulla että hänen naapurinsa on Ranskaan lähdössä ja nyt mun pitäsisi tonkia "läikkälakan" oikea nimi paperille niin mulla voisi olla mahkut saada sieltä se! JEI!!! Mutta siitä sitten enemmän mikä saan kyseisen lakan :)

Kirjoituspuoli jää nyt lyhyeksi mitään erikoisen mainittavaa ei tämän puhelun lisäksi ole tapahtunut... on ollut lähes tylsää.

16 kommenttia:

 1. On kyllä tosi hienot noi liekit! Ja pohjaväri on oikein passeli tämmösille värikkäämmille koristeluille (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt alkaa oma silmäkin tottumaan ettei pohja ole musta jonka olisin varmaan normaalisti alle laittanut :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, saapa nähä mitä työkkärissä tänään näistä sanovat ;D

   Poista
 3. voisit tehä tuton missä käytät noita akryylimaalei?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin toki tehdä tuton, mutta valitettavasti sen tekeminen jää siihen saakka kun olen päässyt muuttamaan. Sitä ennen on vähän turhan tiukilla mun aikani. Mutta lupaan tehdä ja pietään peukkuja jotta pääsen muuttamaan mahdollisimman pian.

   Poista
 4. Onpa hyvän näköiset;) Todella tuliset ;)

  VastaaPoista
 5. Iiihanat :D Pitää kyl tehdä liekit itellekki.. Pitkää ollu ajatuksena, mut en oo saanu aikaseks :D

  VastaaPoista
 6. Mietin tässä just, että oonko edes aiemmin maalannutliekkejä kynsille. Oon kyllä joskus kauan aikaa sitten tehdä hileillä. No mutta oli kyllä aikakin toteuttaa tämä idea kynsille saakka :)

  VastaaPoista
 7. Ite mietin lähes tämmösiä kynsiä juhannukseksi, en sitten kuitenkaan saanut toteutettua. Onnistuiskohan toteutus jos liukuvärjäis ensin pohjan keltaisella ja punaisella, ja sitten mustalla koristelakalla noi liekit? Itse kun en satu noita akryylejä omistamaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mikä ettei onnistuisi, voisi jopa tulla todella makeen näköiset! Jos teet niin nakkaa linkillä, ois kiva nähä ne :)

   Poista
 8. Tarkotatko läikkälakalla OPI:n Black Spotted lakkaa?

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)