sunnuntai 12. elokuuta 2012

Oranssi punaiset kynnet

Elikkäs vuorossa on ensimmäiset rinnakkaisvärit väriympyrästä... oranssi ja punainen.


Laitan nyt tähän postaukseen vihdoin ton ihan perus kuvan väriympyrästä. Oli kyllä tarkoitus se laittaa jo noihin vastaväreihin, mutta unohtui pahan kerran.

Seuraavissa kynsissä on oranssi tai oikeastaan kolmea eri oranssia pohjalla ja sitten kirkkaan punaisella leimaukset päällä. Kynnet tein jo muutama päivä sitten ja tänään teen uudet. Vaikka punainen ei tosiaankaan oo mikään mun lemppari väri niin kieltämättä näistä tuli ihan kivat ja siksi olenkin jaksanut näitä näin pitkään katsella :)

Olisikos nyt kuvien vuoro???


Käytety lakat ovat kuvassa siinä järjestyksessä kun ne kynsille on taas laitettu. Eli pohjimmaisena ja koko kynnellä on W7 nro.13 Fluorescent Orange jonka olen aikoinaan ostanut MiMax:ilta, Color Club:it Sparkle& Soar ja You Got Soul-Ar joita töpöttelin sinne tänne kynnelle saadakseni elävämmän värin. Punainen Konad:in leimaus lakka ja XL-laatta M olivat kuvioiden tekemisessä apuna. Päälle jälleen Seche Viteä.
Tuli tosiaan aika erilainen kokonaisuus mitä normisti tykkään tehdä, mutta tykkään kyllä, ehkä ne tosiaan nuo rinnakkais värit täydentävät toisiaan.

Ja mitäs muuta... Niin elämääni ei kuulu mitään mullistavaa. Ehkäpä se onkin ihan hyvä, onhan noita mullistuksia tullutkin ihan roppakaupalla. Seuraava asunnon näyttö on jälleen maanantaina.
Eilinen ilta oli kyllä sinänsä poikkeuksellinen että olin ihan yksin kotona, seuranani kolme leffaa ja mutusteltavaa. Kerrankin kun olin myöhään hereillä ja niitä tähdenlentojaki oltiin luvattu niin en sitten yhtään niitä nähnyt... höh! No tänään niitä pitäsi näkyä enemmän, mutta mua se ei paljoo lohduta kun oon jo siihen aikaan nukkumassa.

Kivasti olette käyneet vastailemassa tuohon kyselyyn kumpi pitäsi seuraavaksi järjestää... laitoin siihen postaukseen linkin nyt myös tonne sivupalkkiin jotta sinne helpommin pääsisi... käykäähän vaikuttamassa!

4 kommenttia:

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)