keskiviikko 15. elokuuta 2012

Ranskan tuliaiset ja muutama uusi hankintani

Naapurini kävi ranskassa viikon lomareissulla ja minähän oon sieltä haikaillut sitä Balck Spotted lakkaa. No sitä ei ollut löytynyt sieltä mutta sain sitten mini kokoisia Spiderman lakkoja neljä kappaletta. Aivan taivaallisen ihania lakkoja! Koko juuri sopiva minulle, isot olisivat jo maksaneet hurjasti enemmän... aivan niin kuin täällä suomessakin. Toki ne ovat kyllä sen muutaman euron siellä halvempia.

The Amazing Spider-Man: Into The Night, Number One Nemesis, Just Spotted The Lizard ja Your Web Or Mine

Kiekolla lakat: Your Web Or Mine, Just Spotted The Lizard, Number One Nemesis ja Into The Night
Kuva on otettu ilman salamaa
Pinkkiä on vain kerros ja muita kaksi.

Ja salamalla näkee värit hieman erissä valossa :)
No mitäpä mieltä olette mun uusista mini Opeistani? Kauniita eikö? Tuossa setissä on pari todella mielenkiintoista lakkaa joita ei mun kamerani taas tallentanut kuvaan likipitäenkään niin upeana kuin ovat luonnossa. Ensinnäkin tuo Just Spotted The Lizard on duo chrome, aivan upea luonnossa ja juurikin sellainen kun siltä odotin, mutta toinen todella upea lakka on tuo Into The Night. Se siis on oikeasti violetti joka vain taittaa voimakkaasti siniseen. Kuvassa lakka valitettavasti näyttää aivan siniseltä. Mutta seuraavaan postaukseen olen tällä lakalla lakannut ja sain kuin sainkin sellaisia kuvia jossa näkyy lakan oikea väri. kaiken kaikkiaan olen aivan menettänyt sydämein näille lakoille ja olenkin oikein tyytyväinen että naapurini minulle nämä toi, koska tuskin olisin muuten näitä tullut hommanneeksi.

Niin sitten niitä mun muita hankintoja. Tuossa jo jokin aika takaperin muistaakseni hehkuttelin että ostin halvalla itselleni uuden kynsien lakkauspöydän, no nyt hommasin toisen samanlaisen ja vielä sitten helmer lipaston valkoisen sellaisen. Nyt pöydät molemmat ovat siis kasattu ja laitettu helmerin kera paikoilleen. Helmer on tosin ihantyhjä vielä, mutta sitten kun muutan uuteen asuntoon (ja vielä kun tietäisin milloin ja minne...) niin sinne kyllä tulee täytettä.
Tässä uudesta järjestyksestä kuvaa...
Olohuoneessa tulee muutenkin järjestys muuttumaan kun tuo ex nyt saa kuskattua omia huonekalujaan omaan uuteen asuntoonsa. Mutta asiahan ei välttämättä ole lainkaan paha, saan sellaisia huonekaluja käyttöön joita ei olla nyt käytetty tilan puutten takia. Ihanaa kun on hieman väljenpää.

Tämä illan aikana mun oli tarkoitus lakata vielä kynnet, mutta näillä nykyisillä mennään (en oo siis vielä teille näitä postannut), sain päähäni leikata pojiltani hiukset ja siihempä se sitten aika menikin.
Lääkärissäkin kävin ja sain siihen ampparin pistoon kortisoni kuurin ja kylläpä sen taas tuntee nahoissaan... turvottaa ja kroppa kerää ylläri pylläri runsaasti nestettä.
Mutta nyt on sitten mentävä kylvettämään pojat ja iltapalan aika... joten palaillaan!

10 kommenttia:

 1. Nuo mini-OPIt on kyllä NIIN suloisia :D Itselläni on tuo Just spotted the lizzard.

  VastaaPoista
 2. Mulla on mini opi -setti "Teal the cows go home" Ne on kyllä just sopivan kokoisia ja niin suloisia pikku pulloja. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, musta tuntuu kans että alan kallistumaan koko ajan enemmän ja enemmän minien kannalla, sillä on tuo iso pullo aika tyyris ostos.

   Poista
 3. ihania tuliaisia olet saanut ja sulla on tosi järjestyksessä kaikki .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tykkään niistä tosi paljon. ja mitä järjestykseen tulee niin asunnon myyntinäyttöjen takia vain on noin siistiä, normaalisti ei todellakaan ;D

   Poista
 4. oon kateellinen sulle tuosta Just Spotted The Lizardista!! rärr ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä hommaamaan jos vaan edullisesti tulee vastaan, on kaunis lakka <3

   Poista
 5. Aivan ihania noi Spider-Man lakat! <3

  VastaaPoista
 6. Kiitos, ovat todellakin kauniita, kauniinpia vielä luonnossa kuin kuvissa :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)