maanantai 20. elokuuta 2012

Sini vihreät kynnet

Jälleen rinnakkaisvärejä, otsikon mukaisesti sinistä ja vihreää. Alle lakkasin aivan täydellisen ihanuuden Orlyn Sweet Peacock ja koristelut hoidin jälleen leimaamalla. Kynnet leimasin vuorotellen tumman vihreällä ja vaalean vihreällä. Leimasin on kauan odottamani uusi Cesars Shopin oma laatta, johon siis minun suunnittelema hymynaama kuvio myös pääsi :)

Orly Sweet Peacock

Orlyn ihanuus pelkästään kynsillä, niin kaunis!

Vielä paketissa kalvoineen...

Selkeämpi kuva kuvioista ilman kalvoa.... UUuu! Tässä on niin paljon upeita kuviota!!!

Leimauksien kera kynnet....

Ja siis käytetyt lakat olivat tällä kertaa Orly Sweet Peacock, Konad vaalean ja tumman vihreä leimauslakka ja päälle Seche Vite.
No nyt on käyty suurin piirtein puolet rinnakkaisväreistä... Meen tässä reissuun reiluksi viikoksi jolloin tuskin hirveesti ehdin postailemaan, toki yritän kyllä ehtiä. Mutta kyläily on aina kyläilyä ja aika menee seurusteluun. Ennen lähtöä teen kynnet joilla meinaan olla sitten koko viikon kun on erittäin epätodennäköistä että ehdin siellä lakkailemaan... Mutta ne postaan kyllä ennen reissuun lähtöä teille... ja kun palaan takaisin niin taitaa alkaa muutto hässäkkä. Asunnon sain  :D Ja huomenna olisi tarkoitus käydä tekemässä vuokrasopimus. Joten ymmärrettävästä syystä joudun suunnitelmia lakkauskilpailun alkamisesta lykkäämään. Mutta siitäkin siis tarkemmin kun tiedän miten pääsen muuttamaan :)

12 kommenttia:

 1. Ihanan sininen lakka! En muuten tiennyt, että toi hymynaama on sun, kivan näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä lakka aivan ihana, ois menny kyllä ihan ilman koristelujakin :) Mutta kun kerran noita rinnakkaisvärejä käyn nyt läpi niin oli hyvä tilaisuus kokeilla tuota leimaakin.
   Juu, minunhan suunnittelema tuo hymynaama kuvio tosiaan on. En kyllä muista tuliko siitä sen ihmeemmin silloin postailtua... Oli ihan kiva ylläri kun huomasin että se on valittu siihen laattaan :)

   Poista
  2. No oli varmasti kiva, kun ottaa huomioon että noin vähän kuvia mahtuu yhdelle laatalle, ja yksi niistä oli sun :D Olis kyllä huikeaa jos itselläkin riittäisi mielikuvitus (ja taito) keksiä joku leimauskuva :)

   Poista
 2. Millainen toi laatta oli sinusta? Mulla se sotki kun yritin leimata korkkaria ja kameekorua :( Lakka tursuili ihan kuin sitä olis ollut liikaa. Hyvän värinen sininen :)
  Onnea asunnosta ja muuttamisen iloa se kun on niin mukavaa puhaa. :D Hirvee pakkaaminen ja pirullinen purkaminen. Ei ole mun laji.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mullakin pursuili konadin stampperin kanssa xl leimasimen kanssa ei ollu ongelmaa!

   Poista
  2. Ite leimasin vain tuon oma kuvion ja sai olle kyllä melko tarkkana ettei "litra tolkulla" lakkaa siihen levittänyt, vähempikin riittää. Leimasin xl-leimasimelle niin kuin nykyään aina joten leimaamisen oli ihan ok helppoa. Muita kuvioita tosiaan en ole ehtinyt kokeilemaan, mutta näyttäsi kuvio olevan ainakin tarpeeksi syvä että saisi selkeän kuvion aikaiseksi. Toisaalta kokeilemalla sen vasta saan selville...
   Kiitos, tänään meinasin mennä kirjoittelemaan vuokrasopimuksen :) Onneks oon jo osan pakannu ja mä nautin kun saan laittaa kaikki uuteen uskoon uudessa kämpässä...

   Poista
 3. samoin en tienny että oot suunnitellu tuon hymynaaman ,kiva =)koittaa ottaa rennosti lomalla ,sulla kun on se muuttokin edessä .jokainen postaa omien aikataulujen mukaan =) .kyllä me lukijat jaksetaan odotella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla melko monelle uusi tieto toi...
   Lomalla ollaan lomalla eikä töitä tekemässä, mutta kyllä mä joka tapauksessa yritän ehtiä pari postausta tekemään. Jos en muusta niin sitten saatte maisema kuvia reissusta.
   Muuton ajan kohtaa en vielä tiedä sen paremmin, se on ihan siitä kiinni miten isännöitsijä saa remontin teetettyä sinne kämpään...Mutta joo edessähän se on.

   Poista
 4. yhessä budlemoster laatassa on tollanen melkeen samanlainen hymynaama justku mutta kai ton voisin silti kotiuttaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä oon kuullu kans ton että jokin vastaava on vissiin olemassa... muttaite en oo kyseistä laattaa edes nähny... Eihän tuo hymynaama nyt mitenkään orginaali idea ole, olen vastaavia kuviota piirtänyt pienen ikäni, esim.ammattikoulun kirjoissa näitä vastaavia on sivut täynnä kun olivat silloin "muodissa" samoin kuin neon värit. Tässä laatassa on mun mielestä todella monipuolisesti kuvioita moneen makuun, itselleni tästä löytyy monta mieluista :)

   Poista
 5. ähpyh ja pöh. Oon kovasti miettinyt ko. laatan "kotiuttamista" tässä lähiaikoina, just tuon hymynaama kuvion takia (I-H-A-N-A!) Mutta näitä kuvia katsellessa rupesin miettimään, että kun mulla on ajoittain tosi lyhyet kynnet (Joko lohkeilee, tai sitten viilaan lyhyeksi vain vaihtelun vuoksi) niin tajuaakohan lyhyemmillä kynsillä tuota hymynaamaa ollenkaan? Sulla kuitenkun suhtkoht pitkät kynnet näissä kuvissa ja siltikkin mun silmään näyttää niinkuin osa jäis puuttumaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän taitaa riippua siitä miten tuon laatan kuvion kohdistaa kynteen... Mun omat kynteni ovat melko kapeat ja kaarevat joten mun mielestä kuvio ei pääse parhaalla tavalla oikeuksiinsa mun kynsillä. Kuviohan on kyllä tarkoitettu niin että siinä ei näy yhtään kokonaista hymynaamaa.
   Lyhyillä kynsillä en vielä ole nähnyt kuvioo käytettävän, sekin olisi tosin kiva nähdä :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)