sunnuntai 5. elokuuta 2012

Toiveen pohjalta

Elikkäs kun on ideat olleet hieman hukassa niin onneksi saan pyynnöstä tuolta mun ja 11 muun tytön ringistä ideoita. Nyt kiitos Tiialle hyvästä ehdotuksesta, ideana siis vastavärit joista sain ehdotuksena keltaisen ja violetin :) Idea sai muhia yön yli ja tämmöiset niistä tuli. Ja nyt sitten pyydän heti alkuun anteeksi, mun puhelimen kameran säädöt on olleet jostain syystä ihan päin prinkkalaa mutta pari viimeistä kuvaa on oikeilla säädöillä ja siis lähes oikean väriset. Kynsillä on siis Models Own:in Lemon Sherbet joka on neon keltainen lakka...


salamavalolla otetussa ei juuri mattausta erota

mutta ilman salamavaloa mattaus erottuu huomattavasti paremmin :)

Auringon valossa oikeilla kameran säädöilla

varjossa oikeilla kameran säädöillä :)

Käytetyt lakat laitto järjestyksessä: Models Own: Lemon Sherbet, Golden Rose Matte Velvet nro.107, Delia art nro.23 Neliön malliset kirkkaat timantit Seche Vitellä kiinni (hyrrä on saatu Ihanat Kynnet kaupasta) ja päälle muualle paitsi neliön kohdalle Flormar mattalakkaa. Leimaus laattana on saksasta ostettu XL-laatta M.

Eilen sitten tapahtui sellainen juttu jota en koskaan odota kesältä. Eli amppari pääsi tuikkaamaan minua :( Mun kohdalla nää ei oo leikin asia sillä olen allerginen niiden pistoille. Mutta nähtävästi sain otettua ampikyy tabletit kerrankin ajoissa sillä henkiröörit eivätturvonneet ja kuumetta ei noussut :)
Kipu kyllä oli sietämätön ja jalka oli tunnin päästä pistosta ihan tönkkö polveen saakka. Aamulla sitten turvotti ihan urakkalla kortisonin takia. Kuva on otettu n.10-15min piston jälkeen ja pisto kohta näkyy ihan selvästi jalka terän päällä. Röykäle tunki itsensä mun croksiin! Onneksi säikähdyksellä selvittiin tällä kertaa :)


Ja kun kerran öttiäsistä puhutaan niin jatketaan samalla linjalla mutta paljon vaarattomammalla (tai ainakin uskon niin...) Kattokaas minkälaisen leppiksen mä bongasin meidän ulko-oven syrjältä. En oo tämän väristä aikaisemmin nähnyt, mutta ihan selvästi tää on joku kerttu, eikö?


Että tämmöisiä tällä kertaa, nyt jännittää jo huominen näyttö ja pitäkäähän peukkui ettei sada vettä, me joudutaan olemaan taivas alla poikien kanssa näytön ajan.

12 kommenttia:

 1. hyi mikä öttiäinen! :D ei se kertulta näytä vaa joltain koppikselta :DD

  ja ampiaiset on mun suurin pelko, oikeesti! ikinä ei oo pistäny joten en tiiä oonko allerginen mut pelkään niitä tosi paljon :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ohan sillä melkein sama kuviointu kuin kertulla. No pienen pieni ötökkä niin en ees osannu säikkyä sitä :)
   Valitettavasti ton saa tietää yleensä vain pistoksen tai useamman kautta onko allerginen vai ei :(

   Poista
 2. Mahtavat /mielenkiitoiset kynnet

  VastaaPoista
 3. No kylläpä tosiaan kannatti tarkastaa ne asetukset, näyttää paaaaaaljon paremmalta! :)) Ja ihanat kynnet! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja ihmettelen miks en oo aiemmin tajunnu että ne on noin sinisii... No nytpä tulee varmaan vähän useammin noi säädöt tarkistettua :)

   Poista
 4. Tosi makeet kynnet! Tykkäänb hirveästi vastaväri -yhdistelystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuittu, lisää on vastaväri yhdistelmiä tulossa :)

   Poista
 5. Olipas kivat :) Laitan sulle sähköistäpostia jossain vaiheessa niistä geeleistä niin katsotaan sitten mitä saadaan sovittua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin sopimukseen päästiin , kiitos kaupoista Marja :)

   Poista
 6. Millainen toi Mattafying top coat on? Pyörittelin sitä tänään kädessä ja mietin ostaakko vai ei...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ok, olisin ehkä hieman enemmän mattaa toivonut, mutta tummille kynsille en ole vielä ehtinyt kokeilemaan, voi olla huomattavasti parempi niillä. Hintaansa nähden ei lainkaan huono ostos.

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)