perjantai 21. syyskuuta 2012

Jotain ihan muuta kuin kynsiä välillä

Tai kyllä tääkin jollain tavoin liittyy kynsiin ja naisena olemiseen. Halusin uuteen asuntooni veskin oveen kyltin ja mieluista en löytänyt mistään. Joten reippaana naisena sitten päätin tehdä itse sellaisen. Tietenkin aiheen piti liittyä jollain tavoin minuun ja harrastuksiini. Löysin muuttokuorman seasta pienen pätkän puuta... taitaa olla laminaattilattian pätkä, en oo ihan varma asiasta. Sitten piti suunnitella siihen ei niin tavallinen teksti ja kuva... Tässä loppu tulos:Kuvasta ei niin hirveen selvästi tuo teksti näy, mutta siis siinä lukee: Do not panic, this is woman's toilet, it may take a while... Kirjoitushan on tehty pikkuisilla strasseilla, helminauhoissa on käytetty metallisia ja valkoisia helmen puolikkaita.

Asunnosta oon kanssa tekemässä jonkin sortin postausta jahka saan tän nyt semmoiseen kuntoon että viitsin valokuvia ottaa... luvassa siis ennen ja jälkeen muuton kuvia :)

Niin ja kolmas asia on se, että CosMerya ja minä olemme aloittaneet yhteistyön. Sivupalkista löytyy ale koodi kaikille lukijoilleni jo, ja se on jo voimassa :) Saapi käyttää siis vaikka heti jos siltä tuntuu. Myös CosMeryan logo löytyy sivupalkista, molemmat ovat linkitettyjä joten niitä klikkaamalla pääsee CosMeryan sivuille.

13 kommenttia:

 1. Ihan huippukyltti! Ja justiinsa sun näköinen :) Haluisin kovasti nähdä kyllä minkälaisen vessan tuollainen kyltti pitää sisällään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ite vessa ei oo kovin ihmeellinen, mulla on vähän toi sisustaminen kesken. Purkkeja ja purnukoita siellä enemmän kuin laki sallii, jospa siitäkin kun saan sinne uuden peilikaapin ja allaskaapin hommattua kehtais kuvan ottaa :)

   Poista
 2. Aivan huikea! Oot kyllä tosi taitava käsistäs (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mulla on tää mun luovuus päässyt taas valloilleen tän muuton ja eron myötä. Toivottavasti se myös jatkuisi :)

   Poista
 3. Voi, ihan superhieno kyltti! Tahtoo kans.. :D

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)