maanantai 3. syyskuuta 2012

Kynsimiitti

Mulla on ollut tässä mietintä myssyssä jo jonkin tovin ajatus kynsimiitistä. Täällä Lohjalla siis. Olisko täällä lukijoissa mahdollisesti kiinnostuneita tulemaan sinne? Ajankohtaa en ole vielä sen tarkemmin löynyt lukkoon... ajattelin pitää sen tuossa vuoden vaihteen kieppeillä joku viikon loppu.
Vähintään 5 ihmistä kait pitäsi saada mukaan ja max. jotain kymmenen luokkaa...
Yritän saada jonkun tuote-esittelijän paikan päälle ja ruoka puoli olisi tarkoitus järjestää nyyttäri tyylillä. Minulle onkin jo pari ihmistä lupautunut auttamaan järjestelyissä tuolla Uudenmaan kynsiharrastelijoiden facebook sivuilla, siellä siis alustavasti jo juttua tästä. (Kyseessä on siis suljettu ryhmä, mutta pyynnön lähettämällä pääsee mukaan).
Ja miksi vasta vuoden vaihteen kieppeillä? Siksi että tapaamisessa on aika lailla järjestettävää... ja aikaa niihin menee varmasti jokunen tovi.
Mutta jos olisit kiinnostunut tulemaan miittiin näin alustavasti, niin pistäppä vaikka kommenttia :) niin ja blogin pitäminen ei mielestäni tarvitse olla pakollista ja on ihan sama onko kyntesi luonnon kynnet vaiko rakenne kynnet... pääasia että harrastat kynsien laittoa :)


17 kommenttia:

 1. Heei! Täällä olisi mahdollisesti yksi kiinnostunut :) Hyvinkäällä asun, mutta Lohja on tuttu paikka kun sielä asuu sukulaisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan :) Laitan paremmin ajankohdasta tänne mun blogiin kyllä sitten tietoa ja myös kerään sitten niitä sitovia ilmottautumisia silloin :)

   Poista
 2. Onko miitillä ikärajaa??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kyllä ajatellut että pitäisi olla vähintään 18 vuotta ihan vain sen takia että voi olla että saan tapaamispaikan ravintolan kabinetista... ja sehän tarkoittaa sitä ettei sinne pääse sisään alle 18 vuotiaat.

   Poista
 3. jos ajankohta vaan sopii omiin menoihin niin toki kiinnostaa osallistua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tosiaan ilmoittelen ajankohdasta tarkemmin kun saadaan jotain käsitystä milloin voidaan se järkätä ja minne :)

   Poista
 4. Tulikohan viesti perille..? Eli jos ajankohta sopii niin kyllä kiinnostaisi osallistua miittiin.

  VastaaPoista
 5. Todellakin kiinnostusta löytyy, jos vaan ajankohta sopii ! Miitti olisi siis Lohjalla? Heheh joulun jälkeen kiitos, niin oon sitten täyttänyt tuon maagiset 18 vuotta:--D Laitoin pyyntöä tohon ryhmään kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva-kiva, että kiinostuneita löytyy :) Lähempänä tulee tarkempaa infoa kun ollaan saatu jotain varmaa kokoon jo tuosta ohjelma puolesta.

   Poista
 6. Tuli vaan tuossa sivullina blogisi lukijana ja kynsiesi ihailijana mieleen, että yleensä ravintolat ei suostu omissa tiloissaan nyyttäri systeemiin, vaan tarjoilut pitäisi olla sieltä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, mutta tosiaan paikka on vielä avoin ja niin on kyllä kaikki muukin. Homma on ihan puhtaasti suunnittelu asteella vielä, ja siksi kartoitan onko kiinnostuneita ylipäätään edes :) Kuietnkin tulijoita pitäisi olla vähintään se viisi jotta kannattaisi tälläistä hommaa alkaa järjestämään sillä työtähän tässä on paljon.

   Poista
 7. Juu, toki kiinnostusta on, vaikka mun osaltani harrastus on tällä hetkellä pahasti jäissä :(... mutta pidän simmut auki ilmoittelusta ja katotaan sit, miten noi työvuorot sallii mahdollisen osallistumisen =).. Tosi kiva idea ja täytyy käydä kattomassa toi FB sivukin ;)!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oispa kyllä kiva nähä taas, noo pidä silmät auki infoa kyllä tulee jahka saan asiaa etiäpäin :)

   Poista
 8. Kiiiinnostaa kovin! Täytyyy laittaa pyyyntö ryhmäään, oon vaan yleisessä? kynsikoristeryhmässä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva... siellä oonkin jo vähän enemmän kirjoitellut tästä :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)