torstai 13. syyskuuta 2012

Lovea

Heippa taas kaikille. Muutto on edistynyt ja olenkin jo pari yötä uudessa kodissa asunut. Kamalasti on vielä järjesteltävää ja pahvilaatikoita nurkat täynnä. Siitä syystä en siis ole hetkeen kynsiäkään ehtinyt tekemään, mutta nämä kynnet ovat tehty jo edellisessä asunnossa asuessa.
Jostain syystä en sitten lakoista ole kuvaa mukamas ottanut, mutta ei hätää muistampa kyllä mitkä oli käytössä. Lakat on jälleen valinnut vanhempi poikani :)
No niin lakkoina on siis käytetty China Glazen Dance Baby, Color Club Jingle Jangle, leimaukseen Konad musta ja leimat ovat MiMax:ilta ostetusta XL-leimauslaatasta 30.
Täytyy kyllä myöntää että lakoiksi valitut tuottivat alkuun päänvaivaa, että miten ne yhdistelen. Mutta näinhän niistä oli yllättävän kivat :)
Paljon olisi taas tullut uutta testattavaa ja lakkauskilpailunkin meinaan tuossa tämän kuun viimeisenä maanantaina laittaa käyntiin joten olkaahan kuulolla.
Kynsimiitti puoli ei ole vielä edistynyt mihinkään suuntaan omista kiireistäni johtuen, mutta en ole unohtanut sitä millään tavoin vaan ajatuksissa pyörii jatkuvasti.
Yritän ehtiä nyt taas jop pikkuhiljaa postailemaan normaali tahtiin kun nämä kiireet alkaa helpottamaan :)

6 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin ja ihan tosi söpöt lakkaukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täällä onkin ihan hyvä asua :)

   Poista
 2. ihanat ja onnea uuteen kotiin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ihan on enään muutama laatikko purkamatta ja sit se muutto oli siinä ja ehdin taas lakkailemaan kynsiäkin :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)