lauantai 15. syyskuuta 2012

Panda kynnet

Nämä lakkaukset/koristelut ovat olleet mulla koko muuton ajan kynsillä eli siis lähes viikon ajan. Vain kynnen kärjet pääsivät kulumaan, lakkaus muuten pysyi ja kesti saman näköisenä oikein hienosti.
Kynsille pääsi mun toinen China Glazen Bohemian Rare&Radiant, kaunis lakka jonka tosin olisin toivonut taittavan enemmän vihreään. Mutta onhan tuo kultainenkin oikein kaunis. Panda water decalsit ovat ostettu MiMax:ilta ja ovat siis XL-arkista jossa on ns.6 normaali kokoista arkkia. Helpot olivat laittaa :) ja ennen kuin joku sanoo siitä että ovat hyvinkin kärsineen näköiset mun kynsillä. Niin se johtuu siitä että mun seche Vite veteli kyseisellä hetkellä viimeisiään ja se vaurioitti decalsien pintaa sen takia etten saanut sitä kerralla "sutiin" tarpeeksi. Viivat tein KKCenterHk:lta saamallani X&D Sky-Melon koristelulakalla. Tätä olenkin jo testannut kerran ystäväni kynsiin :) Tykkään kyseisestä koristelulakasta erikoisen värinsä takia oikein paljon.
Mutta jospa nyt niitä kuvia, vai mitä mieltä olette?

Päivän valossa

Salamalla
Kuten näette pullossa Rare&Radiant vihertää ihan kivasti, mutta en vain saanut yhtään kuvaa siitä kynsillä vääntelimpä käsiä miten päin tahansa. Kyllä se siis vihersi tietyssä valossa kynnelläkin ja kun oikeassa kulmassa katsoi, mutta aikas vähän.

No nyt mulla onkin jo toiset lakkaukset jotka tein eilen illalla. Niistä paremmin sitten huomenna tai ylihuomenna siitä riippuen kuin ehdin.

Yhteistyökumppanini ovat muistaneet tulevaa lakkauskilpailua erittäin ihanilla palkinnoilla. Nekin pitäsi kuvata sillä kilpailun aloitus päivä koittaa pian :) Kiitos MiMax, Ihanat Kynnet ja Pretty.fi oikein ihanista palkinnoista!!! Näillä päästään palkitsemaan kolmet parhaat kynnet :)

16 kommenttia:

 1. Aivan ihanat suloiset pandakynnet! Ja upea tuo koristelulakka ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo toi koristelulakka on kyllä kieltämättä mun top 5 joukossa :)

   Poista
 2. Ihanat kynnet:)
  Söpöi noi pandat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pandat on kyllä oikein söpöjä elämiä ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Oon aina tykännyt pandoista, ja nyt saan niitä oikein monet tehtyä tuolla XL-arkilla kynsille :)

   Poista
 4. Oi kun suloiset pandakynnet! Noi pikkupandat on syötävän söpöjä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä melkoisen vaikeaa päättää mitkä pandan kuvat ensimmäiseksi laitoin kynsille, joten nuorempi poikani päätti mun puolesta. Onneksi mulla on innokkaita pikku apulaisia :)

   Poista
 5. Ihanat ja onnistuneet kynnet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hieman jäi harmittamaan kun toi kökköinen seche "raapi" noita decalseja, mutta muutoin miellyttivät minunkin silmää oikein paljon.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos, pandat ovat kyllä eri suloisia :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)