keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Sydämien pyydystelyä

Ihan kirjaimellisesti olen niitä lakkapullosta siis pyydystellyt. Sain jo jokunen tovi sitten Pretty.fi:ltä testattavaksi todella kauniin Nyx Girls lakan jossa on siis kirkaspohja lakka ja siinä helmiäsen valkoisia sydämiä. Lakkauksen alla päätin (tai no kynsinaiset fb:ssä valitsivat sen lakan heittämällä mulle numeron...) käyttää Wet n Wild Fastdry Sage in the City lakkaa joka onkin tietenkin vihreä, sellainen herkullinen omenan vihreä... mulla on muuten ollut joskus tämän värinen polkupyöräkin, siis ihan aikuisella iällä :D
No kuiteskin ihastuin tähän vihreään lakkaan sen mahtavan kiillon takia ja oli myös hyvä peittävyydeltään... joten mitään todella peittävää en tahtonut päälle laittaa. Nyt siis oli sopiva tilaisuus kokeilla tuota sydän lakkaa (NYX CN249). Nehän sopivatkin oikein kivasti yhteen ja lopputulos oli oikein söpö :) Päälyslakaa en tällä kertaa lisännyt, miksi olisinkaan sillä musta tuo kirkaslakka ajoi ihan saman asian. Vähän jouduin tosiaan noita sydämiä pyydystelemään jotta sain tasaisen lopputuloksen aikaiseksi, mutta eipä tuo mua ainakaan haitannut lainkaan. Näinhän se menee jokaisen sellaisen lakan kanssa joissa on jotain isompaa koristelua seassa.


Nyt kun suurensin nämä kuvat niin tarvii varmaan kameran linssi tarkistaa... taitaa olla likainen tai jotain kun noi utuisia on osa kuvista... plääh.
No mutta mitäs tykkäsitte näistä kynsistä ja joko on ideoita muhimassa lakkauskisaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)